Íme, a Games With Gold februári játékkínálata

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 24.
  • Akció
Link másolása
Kiderült, hogy milyen játékokat tölthetnek le februárban az Xbox Live Gold-előfizetők. A független fejlesztésű meglepetés mellé egy autóverseny, egy Star Wars-játék és egy klasszikus felújított változata jutott.

Új hónap, új Games With Gold-játékok. Az Xbox Live Gold előfizetői ezúttal is négy játékot tölthetnek le, ezek közül kettő Xbox One-ra, kettő pedig Xbox 360-ra érkezik. (A visszafelé kompatibilitás ezekre a címekre is kiterjed természetesen.)

Xbox One-ra február 1-28. között a Lovers in a Dangerous Spacetime című független fejlesztést zsákolhatjátok be, február 16-tól március 15-ig pedig a Project CARS válik letölthetővé. Xbox 360-on a hónap első felében a Monkey Island 2: Special Edition jár majd, míg február 16-tól a Star Wars: The Force Unleashed élesedik. Jó játékot!

A januári felhozatalról itt írtunk.

10.
10.
Ichigo77
A Sonynál teljesen másról szól a történet.Látszik a felhozatalból hogy csak egy kis plusz nekik,a multi megfizetése mellé.A kicsipuha meg kapaszkodik amibe tud hogy gamereket szerezzen.Szerintem ez egyértelmű.
9.
9.
DarkLord
A Sunyi direkt trollkodik már hónapok óta, vajon miért most törnék meg ezt a sorozatukat? Ők szerintem még élvezik is a dolgot. Meg amúgy nem kellene nagy dolgot adni, mint írtam régebben is, hanem olyan játékot, amelynek jó a multija és lehet csapatni, lehet az egy kis szutyok játék, ha pl. a multival elszórakozik az ember mások ellen, akkor nálam már elfér az elmegy kategóriában is. (Mondjuk nekem nehéz adni valamit, mert a multi címeket már rég kitoltam pc-n bármit adnak, míg az exek közül meg úgyse adnak nagyon nagy címeket vagy ami érdekelne is sok embert).
8.
8.
Gohan
király lista!! project cars és force unleashed tuti töltés
6.
6.
Samu
Szép!
Ezek után várom PS-ék megiitn milyen nyomisággal szúrják ki a szemünket...
5.
5.
Codehook1337
4.
4.
Yanez
Ez szerintem király lista! Project Cars-nak én is örülnék, többi számomra meh. Legfeljebb még a Monkey Island. Sony-nak ezt nehéz lesz überelni!
3.
3.
DarkLord
#1: Persze, hogy látják és kapunk megint pár darab értéktelen vackot :D Már előre látom a 10000 dislike-ot a mi videónk alatt ... Azért egy Project Cars -ot odaadni elég jó bizzniss.
2.
2.
Edgar26
Elég jó lett a felhozatal, bár én kifejezetten egyikbe sem fogok sok időt ölni, de ezek értékes gamek. Csatlakozom: hajrá Sony, übereljétek
1.
1.
razipapi
Najó ... Project Cars + Force Unleashed.... Remélem ezt Japánban is látják!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...