Íme, a Games With Gold februári játékkínálata

Kiderült, hogy milyen játékokat tölthetnek le februárban az Xbox Live Gold-előfizetők. A független fejlesztésű meglepetés mellé egy autóverseny, egy Star Wars-játék és egy klasszikus felújított változata jutott.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
A Sonynál teljesen másról szól a történet.Látszik a felhozatalból hogy csak egy kis plusz nekik,a multi megfizetése mellé.A kicsipuha meg kapaszkodik amibe tud hogy gamereket szerezzen.Szerintem ez egyértelmű.
#9
A Sunyi direkt trollkodik már hónapok óta, vajon miért most törnék meg ezt a sorozatukat? Ők szerintem még élvezik is a dolgot. Meg amúgy nem kellene nagy dolgot adni, mint írtam régebben is, hanem olyan játékot, amelynek jó a multija és lehet csapatni, lehet az egy kis szutyok játék, ha pl. a multival elszórakozik az ember mások ellen, akkor nálam már elfér az elmegy kategóriában is. (Mondjuk nekem nehéz adni valamit, mert a multi címeket már rég kitoltam pc-n bármit adnak, míg az exek közül meg úgyse adnak nagyon nagy címeket vagy ami érdekelne is sok embert).
#8
király lista!! project cars és force unleashed tuti töltés
#7
Na, ezt látva a Sony tuti összekapja magát, ja nem...
#6
Szép!
Ezek után várom PS-ék megiitn milyen nyomisággal szúrják ki a szemünket...
#5
This is for the players ;)
#4
YanezModerátor
Ez szerintem király lista! Project Cars-nak én is örülnék, többi számomra meh. Legfeljebb még a Monkey Island. Sony-nak ezt nehéz lesz überelni!
#3
#1: Persze, hogy látják és kapunk megint pár darab értéktelen vackot :D Már előre látom a 10000 dislike-ot a mi videónk alatt ... Azért egy Project Cars -ot odaadni elég jó bizzniss.
#2
Elég jó lett a felhozatal, bár én kifejezetten egyikbe sem fogok sok időt ölni, de ezek értékes gamek. Csatlakozom: hajrá Sony, übereljétek
#1
Najó ... Project Cars + Force Unleashed.... Remélem ezt Japánban is látják!