Elindult a The Banner Saga 3 adománygyűjtése

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A viking kultúrából nagy kanállal merítő körökre osztott stratégia trilógiává bővül - legalábbis, ha a frissen elstartolt Kickstarter-kampány sikeres lesz. A Stoic mindig is három részben gondolkodott, segítsünk nekik!

A The Banner Saga 3 lesz a trilógia záródarabja, melyben végre fény derül az évek óta dédelgetett klánunk sorsára. A Stoic ezúttal is a Kickstarteren szeretné összekalapozni a pénzt a körökre osztott játékra, és ismerve a korábbi címek sikerét, minden esélyük megvan a sikerre.

A csapat kereken 200 ezer dollárt kér a rajongóktól, de csak azért, hogy még több extra funkció kerüljön a játékba. Fontos tudni, hogy a stúdió a saját pénzét is befekteti a projektbe, mi csak kisegítjük őket, szóval a The Banner Saga 3 így vagy úgy, de el fog készülni.

Klánunk utolsó útján a sötétségen túlra kalandozunk el, egy olyan világba csöppenünk, amellyel még nem találkoztunk a korábbi mondákban. Klántagjaink és családunk élete még soha nem volt ilyen fontos, mint most. A gyönyörű, kézzel rajzolt grafika ezúttal is adott.

Húszdolláros támogatással már magunkénak tudhatjuk a The Banner Saga 3 PC-s verzióját, a másik véglet 5000 dollár, amivel a játék producerévé avanzsálhatunk.

A Stoic reménykedik benne, hogy a korábbi zseniális zeneszerzőt, Austin Wintoryt ezúttal is meg tudják nyerni.

Megjelenési dátum még nincs.

1.
1.
Shannaro
Az egyik kedvenc játékom. Kegyetlen jó történet, csodálatos világ, ráadásul kézzel rajzolt grafika, és eszméletlen jó zene. Ezek mellett simán eltekintek a kisebb hibák, és az első két rész közötti csekély fejlődés felett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...