Két ingyenes mellékágat kapott a Deus Ex

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 25.
  • Letöltés
Link másolása
Kezdjük azzal, hogy a Deus Ex: Mankind Divided Breach módja immáron önálló, ingyenes játékként tölthető, ezen kívül egy VR-mellékágat is kaptunk Mankind Divided VR Experience címmel. Ez is teljesen grátisz anyag.

A minap két ingyenes Deus Ex-játék tűnt fel a Steamen. Ezek közül az egyik már ismerős lehet a Mankind Divided-tulajok számára, elvégre a Breach mód önállóan futtatható változatáról van szó.

Deus Ex: Breach voltaképpen a fő játék többjátékos szegmense, melyben értékes vállalati adatokat kell megszereznünk a biztonsági szerverről. Eredményeink felkerülnek az online ranglistára, így versenyezhetünk a barátainkkal. Teljesítményünk után pontok ütik a markunkat, amiből booster csomagokat, skineket és fegyvereket vásárolhatunk. A booster pakkokat persze valódi pénzzel is kiválthatjuk.

Ahogy a címéből is sejthető, a Mankind Divided VR Experience-hez Oculus Rift vagy HTC Vive szükséges. Ha letöltjük, négy helyszínt fedezhetünk fel a VR-szemüveg segítségével, illetve közelebből is megnézhetjük a fő játékból ismerős karaktermodelleket.

1.
1.
zozo76hun
ps vr? na ez is egy szar dolog hogy az ember mondjuk megveszi az egyik vr headset-et, aztan meg csak les ha egy -amugy neki bejovos- game pont azzal nem megy ami neki van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...