Márciusban jön hozzánk a Toukiden 2

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 26.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Omega Force Monster Hunter stílusú akciójátéka, a Toukiden 2 nyugaton is napvilágot lát. A démonvadászat márciusban veszi kezdetét PC-n, PS4-en és PS Vitán - a beharangozó trailer tutira kedvet csinál hozzá.

Az Omega Force démonirtós akció-szerepjátéka még a 2015-os Tokyo Game Shown mutatkozott be. Ez a harmadik fő része a Koei Tecmo sorozatának, és egyben a Toukiden: Kiwami folytatása.

A történet szerint az Ébredésnek hívott eseménysor Oni vezetésével feldúlta a világot, csupán a Slayereknek hívott hősök csoportja vetemedik rá, hogy megvédje Yokohama városát, és visszacsapjon a gonosznak. Egy ádáz csata közepén egy hatalmas démon elevenedett meg, és egy portálon keresztül magával ragadta hősünket.

Tíz évvel később visszatérünk, de nem emlékszünk semmire. Mahoroba falujában viszont Hakase professzor szívesen rávezet minket az igazságra. A derék tudós ütős fegyvert készített a Slayerek számára: ez a Demon Hand, amellyel fizikailag is megnyilvánulnak a gondolataink.

Egyébként egy hatalmas világot, az Otherworldöt keresztül-kasul bejárhatjuk, szövetségeket köthetünk és harcolhatunk napestig.

A Tokuiden 2 március 24-én landol Európában PC-n, PS4-en és PS Vitán.

2.
2.
Death-Wanderer
Hmmm ps vita.... Nézzenek oda.... Azthittem megpudvàsodott és nem fognak gamet kiadni rà
1.
1.
Mortis
ez csak bennem ébreszt emlékeket a Dragon's Dogma-val kapcsolatban? ha alsóneműs kislányokon kívül más karakterrel is játszhatunk, teszek majd vele egy próbát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...