Bosszúállók-játékon dolgozik a Square Enix

A Disney és a Square Enix megerősítette, hogy több játékra szóló megállapodást kötöttek. Az első projekt egy Bosszúállók-játék lesz, amelyen a kiadó két legsikeresebb nyugati stúdiója fog dolgozni.

A hivatalos bejelentés szerint a Disney és a Square Enix egy hosszú együttműködést kötött, amelynek értelmében több Marvel-témájú játékot is készítenek majd. Az első egy Bosszúállók-játék lesz, és jelenleg The Avengers Project kódnéven fut a fejlesztés. Várhatóan csak jövőre számíthatunk premierre. A munkálatokat egyébként a Deus Ex- és a Tomb Raider-játékokba új életet lehelő Eidos Montreal és Crystal Dynamics fogja végezni, így mindez azt is előrevetíti, hogy grandiózus projektről van szó.

A leleplezés mellé érkezett egy teaser trailer is, amiből ugyan sok minden nem derül ki, de azt már most sejteni lehet, hogy a játék története valószínűleg a Bosszúállók újraszervezése körül fog zajlani. Az első hírek szerint a már ismert hősök kivétel nélkül felbukkannak majd, ráadásul a sztori szorosan kapcsolódik a már ismert univerzumhoz, viszont eddig nem ismert történéseket fog elmesélni.

2 komment - szólj hozzá!