Így nézne ki a Prince of Persia Unreal Engine 4-gyel

Link másolása
Egy lelkes 3D-s művész úgy döntött, hogy eljátszik a gondolattal, mi lenne, ha Unreal Engine 4 alatt éledne újra a Prince of Persia: Warrior Within. Képeket és videót is csinált a képzeletbeli remasterről.

Jake Missing 3D-művész sokat dolgozik az Unreal Engine 4-gyel, legutóbb pedig a Prince of Persia: Warrior Within egyes jeleneteit ültette áll az Epic látványos motorja alá.

A látvány fenomenális és érdemes eljátszani a gondolattal, mi lenne, ha tényleg elkészülne ez a látványos remaster-kiadás.

47.
47.
Eddie Krueger
Minden tiszteletem a művész úré, de sajnos látszik, mi a különbség az egyemberes hobbiprojekt és egy nagy költségvetésű AAA cím között. Pölö, ha nekem ilyen homokot tolnának most az orrom elé egy játékban, amiért 60 eurót fizettem, akkor igen szomorú lennék, és konstatálnám, hogy ezért fölösleges volt az UE4-et igénybe venni.
38.
38.
Yanez
#36: Amikor azt mondtam a 20-as kommentemben, hogy 'új rész', én sem feltétlenül folytatásra gondoltam. Lehet mellékág, vagy egy új kaland, egy új hőssel.
37.
37.
Shannaro
Szerintem is békén kéne hagyni a sorozatot, ha már erről megy a társalgás. Az egyik legnagyobb kedvencem a Thief trilógia, ami tisztességesen le lett zárva (mondjuk a Deadly Shadows végén még hagytak egy kiskaput, de az már teljesen új történetbe vezetett volna), de jött egy reboot... Szerintem ami jó volt, és be lett fejezve, azt már akkor se erőltessék. Jobb cégeknek is beletört már a bicskája az ilyenekbe.
A hírhez meg annyit, hogy meh... Amikor megláttam ahogy folyik le a homok, hát nem valami hiteles. UE4-től többet várok.
36.
36.
Heldengeist
#34: De könyörgöm, mit folytassanak rajta, amikor az már egy lezárt történet? Pont az volna, mint ami a Forgotten Sands volt, hozzácsapnak valami oldalágat vagy szükségtelen epilógust, ami semmi lényegeset nem ad hozzá a történethez. Plusz azóta volt már egy egyébként nagyon jól sikerült reboot 2008-ban, amit elegánsan félig nyitva hagytak.
35.
35.
user101
Hát, semmi olyat ne láttunk amit a 2004-es első Source Engine ne tudott volna JOBBAN :DDD Alapvetően, vagy nagyon rossz az U4 vagy a lelkes amatőr nem ért hozzá. Mindenkinek az érdekében, remélem az utóbbi ... :)))
34.
34.
bcrics
Remake-reboot ne.
Folytassak a sztorit.
A WW, TT Saga olyan tortenet amit felesleges most rebootolni.

Errol jut eszembe:

Soul Raver...
33.
33.
Dark_Temptation
Nem!!! Nemkell új prince of persia!!! Legalább is, addig nem, amíg a ubifos ilyen downgrades g.ci! Csak a szívem fájna ha pl e3 on beharangozzák a brutális folytatást, megjelenéskor meg egy kalap szar... Igen úgy mint a kindred blades esetében.... Nem volt gond a two thronesal, leszámítva az igénytelenséget... A kindred lett volna az igazi lezárás... Itt kezdődött a downgrade amit a ubifos manapság megcsinál minden címével... Szégyen!!
32.
32.
#30: Valószínűleg nem is szó szerint folytatnák a történetet. Már régen is azt ecsetelték, hogy a SoT és a WW között eltelt években mennyi minden történt a herceggel, és hogy a Forgotten Sands csak egy apró szelete annak, amit ők hú de el szeretnének még mesélni (haha).
31.
31.
#29: Yanez, ez szerintem csak a te szemedben tenne jót. Te minden elképzelhető címhez szeretnél valami folytatást, nem szeretnék eltérni a témától, de gondolok itt pl. a Rocket League-re. Mégis mi a francnak? Nem kell újra ugyanazt kiadni, majd mögéírni hogy ez az "n+1"-edik rész ahhoz, hogy egy játék jó legyen. PoP-ra visszatérve, én Azur véleményét osztom: már a Forgotten Sands is túlságosan meg akart felelni a tömegnek, gyenge is volt, aztán azóta újabb hét év telt el innen már csak rosszabb lehet. Lehet reménykedni, hogy valami csoda folytán egy méltó folytatást kiadnak, de szerintem ha egyszerűen megnézzük, hogy az Ubi jelenleg hogyan is csinál játékot, szerintem evidens, hogy ilyen nem fog történni.

Nekem is nagyon fáj a szívem egy igazi (új) PoP után, sőt, én a 2008-as folytatását is örömmel fogadnám, de jobb szeretném, ha ez a sorozat inkább érintetlen maradna. Ha ennyire kell egy új PoP, akkor inkább tényleg jöjjön egy remaster, ahol lehet nosztalgiázni, és a legrosszabb gondalata is csak annyi lesz az embernek, hogy "azért még mindig a régi az igazi", nem pedig az, hogy "úristenmiezaszar". Inkább emlékszem gyermekkorom kedvenc sorozatára úgy ahogy volt, és elfogadom, hogy soha nem tér vissza, mint végignézzem, ahogy meggyalázzák.
30.
30.
Heldengeist
#29: 12 évvel egy jól lezárt trilógia után nem sok értelme van szerintem folytatásnak. Még akkortályt volt egy út, mivel két befejezése volt a WW-nek, lehetett volna csinálni egy alternatív 3. részt.

Viszont így ennyi év után inkább egy (harmadik) rebootnak volna értelme. Ha meg tudják olyan jóra csinálni, mint a 2002-es és 2008-as rebootokat.
28.
28.
RangerFox
Elég harmatos látvány.
27.
27.
ilovenancythompson
teljesen nézhetetlen az akadozás miatt. Ha 3d artist lennék, ezzel nem reklámoznék sem magam sem eyg játékot amit kedvelek.
26.
26.
Matt8888
Igazából nem is rossz kezdeményezés.
19.
19.
bema695
#11: Mert foglakoztatja az embetrket, ha megnézed 2 órája van fent és a nap legtöbbet kommentelt cikkje.
17.
17.
kopic
#11: Nincs ezen semmi meglepő. Az oldal lassan a Gémszar szintjére süllyed.
15.
15.
kopic
#3: +1
:(

Csicska Ubifost...
14.
14.
aordog
Ez semmitmondó..
Mutatta volna a Perzsia hercegét vagy több helyszint!
13.
13.
dcba
#8: En mindennel jobban gyulolom a Uplay nevu fortelmet es inkabb megtagadok egy jatekot magamtol, de azon tuti nem veszem meg (igen steam fanboy vagyok)...

...de ha egy uj POP csak azon a moslekon jelenne meg, akkor is megvennem akar 120 fontert is, csak jojjon mar egy igazi melto Prince of Persia.

Valaki meg irta, h Ubiek legalabb tobb cimmel probalkoznak, ez valoban becsulendo, de akkor is a sorozat 7 eve pihen(ha szigoruan vesszuk, akkor 2005 ota, mivel a Sands of Time trilogia volt az igazi csoda, a tobbi csak szimplan jo volt) es miden forumon, mindenhol ezert konyorognek a nepek, erre ritig mindig valami gyoker assassin creed vagy egy division jelenik meg. Oke, ezek is kellenek, mert valaki meg ezt szereti, de azert kozel 10 ev alatt sosem fer be egy uj Prince?
11.
11.
Rakottkrumpli
Ilyennel tele a youtube..... Nem értem miért van néha 1-1 kiragadva, hogy külön cikket csináljanak róla gamer oldalak. Még ha olyanokat keresnétek, amik tényleg durván néznek ki....
8.
8.
Mortis
uborkáék ennyire nem látják mit akarnak a vevői? új Prince of Persia-t; nem Remaster-t, nem sz@rul megírt előzményt, mint a Forgotten Sands, hanem legalább valami, a 2008-as résszel megegyező színvonalú újdonságot. s én még csak nem is vagyok kifejezett rajongója a sorozatnak.
7.
7.
Heldengeist
Én sem estem hasra. Ezt tán még a Forgotten Sands is tudta 7 éve. Ott van az eredeti játék cut-scene-jeiben, hogy kell annak kinézni. Már tartunk ott, hogy az valós időben megoldható.
6.
6.
Tokodboy
Kezdő munkának elmegy, de ehhez nem kellet volna UE4 még a 3 is sok lett volna ehhez.
5.
5.
Ecneb
Barackostej ki mondja nektek ezeket a marhaságokat, hogy írjátok le? A látvány fenomenális..... nem egy videót néztünk...
4.
4.
crytek
Kifejezetten gyenge ez most.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...