The Division - jönnek a mikrotranzakciók

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 30.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft a legutóbbi patch leírásában említette meg, hogy új valutát vezet be a The Divisionben. Premium Crediteket valódi pénzért válthatunk majd, és kizárólag kozmetikai kiegészítőkre költhetjük őket.

Ha emlékeztek, a The Division rajtja körül óriási hírverést kapott a mikrotranzakciók kérdése: habár a Ubisoft azt ígérte, hogy nem lesznek ilyenek a játékban, érkezett végül néhány olyan kisebb kiegészítő, ami miatt így is magyarázkodni kényszerült a kiadó. Akkor azzal védekezett, hogy a játékon belül nem vásárolhatunk majd semmit, csak kisebb DLC-kre számíthatunk, amiket a digitális üzletekből szerezhetünk be.

Nos, az 1.6-os javítás után már ez a kijelentés sem fogja megállni a helyét, a Ubisoft az új patch leírásában említette meg, hogy a tapasszal egy új valutát is bevezet majd, amiből mindenféle kozmetikai elemet vásárolhatunk. Premium Crediteket csak valódi pénzért válthatunk, esetleg a Ubisoft Club jutalmaként csaphatunk le rájuk, játékkal azonban nem szerezhetjük be őket.

A Premium Crediteket megoszthatjuk a karaktereink között, és csak egy kereskedő, a Premium Vendor fogadja el őket, aki exkluzív cuccokat árul majd - ezeket az inventorynk kapacitásától függetlenül bármilyen mennyiségben vásárolgathatjuk.

18.
18.
BadPeth
Szerintem meg nem ez mentheti meg a játékot, nekem már a megjelenéstől meg van sok sok órával. Én egy P. O. E. stílust tudnék elképzelni a játék mögé. Mármint a craft, map és kereskedés rendszert. Aki ismeri a játékot nem kell bemutatni. Na az Űber lenne és nem a lopkodás lenne az első,és nem a cheat.
17.
17.
Eddie Krueger
#16: Sőt, felőlem lehet olyan cucc is, ami valami bónuszt add _single playerben_, és csak ott, mert akkor még mindig opcionális a használata.
16.
16.
Eddie Krueger
Ugyan Ubisoft játékot bottal sem piszkálnék meg már jó ideje, így nem mérvadó a véleményem a Division-nel kapcsolatban, csak leírom, mert úgy általánosságban is érvényes. Szóval, amíg a mikrotranzakciók pusztán kozmetikai cuccokat tesznek elérhetővé azoknak, akiknek vastag a pénztárcája, addig igazából semmi bajom velük.
15.
15.
Rakottkrumpli
#3: De letudom írni, de nem fogom, mert annyira nem érdekel ,hogy te jogosnak tartod-e a dolgot, hogy oldalakat írjak róla. Sőt semennyire nem érdekel ,hogy mit gondoltok róla.

10: Persze, hisz én rakottkrumpli vagyok.
14.
14.
Cooper Channel
Amíg csak kozmetikai kiegészitőket lehet venni, addig nincs ezzel gond szerintem.
Ha csak az nem, hogy az elején azt mondták nem lesz, most meg mégis.
13.
13.
s4jtqkac
#12: -ninja, +munka... Én vennék pl Gamekapocsos pólót ha tudnám, hogy készül a szerkesztés gomb.. De így.. Meg se nézem, hogy van-e olyan...
12.
12.
s4jtqkac
#1: Ha neked ezrek mondanák, hogy árulj pólókat ninja mellett mert ök támogatni akarnak akkor te nemet mondanál?
10.
10.
shatterhand
#2: Te se vagy igazi jatekos.
3.
3.
Bauff
#2: a hozzád hasonló játékosok amúgy mit várnak a divisiontól?

mert aki eddig lehúzta a játékot az sose bírta elmondani, hogy még is miért?
ha nem tetszik a stílus, az nem a játék hibája...
2.
2.
Rakottkrumpli
Játszottam vele 5 órát és mindent láttam a játékból.... Rohadtul meguntam. Persze ennyi pont elég hozzá, hogy vissza se tudjam kérni az árát... Még egy érv a lemezes játék mellett: El tudod adni, ha rájössz, hogy szar....
1.
1.
lesik20
F****nak kell betenní minden játékba Mikro tranzakciot.

A GTA Online szó szerint Pay 2 Level szintü lett
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...