Ghost Warrior 3 - szezonbérlet az előrendelőknek

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 1.
  • Hír
Link másolása
Az előrendelésnél már csak a szezonbérletet utáljuk jobban, a CI Games azonban új trükkel igyekszik becsalogatni a minket a csapdájába: ha PC-n vagy PS4-en rendeled elő a játékot, ajándékba jár a Season Pass.

A kiadó-fejlesztőcég múltját ismerve érthető, ha nehezebben kötelezed el magad a Sniper: Ghost Warrior 3 mellett, azonban azt el kell ismerni, hogy a lengyelek mindent megtesznek azért, hogy jó előre bizalmat szavazz nekik!

Ha ugyanis PC-n vagy PS4-en rendeled elő az FPS-t, az úgynevezett Season Pass Editiont kapod meg, amihez felár nélkül hozzácsapják a szezonbérletet. A CI Games szerint 30 dollárt érő Season Pass birtokában később két single player kiegészítőt (ezek a The Escape of Lydia és a The Sabotage címet viselik), két multiplayer pályát, egy új járművet és két extra fegyvert tölthetsz még le.

Xbox One-on soványabb az előrendelői akció, a Microsoft-hívők a The Escape of Lydiát, a már említett járművet és az egyik fegyvert kapják csak meg.

A Sniper: Ghost Warrior 3 április 4-én jelenik meg, a játék nyílt bétatesztje holnapután indul.

5.
5.
McDuff
Erre még azt mondom hogy teljesen jó. Semmi értelmét nem látom annak, hogy aki előre bizalmat szavaz a játéknak kiszúrják a szemét pár skinnel meg fegyverrel, amit aztán 1 hónap múlva úgy is mindenki megkap ingyen. Ebben legalább érződik a megbecsülés...kár hogy ennél a játéknál, de hát eltanulja más is.
Ha már mindenképp le kell nyelni ezt a sok szar season passt meg pre-order bonust akkor az legalább ilyen formában legyen.
4.
4.
crytek
Küldözgetik a demo cd kulcsokat
3.
3.
#1: Ja csak előrendelés mellé ingyen adják PC-n és PS4-en, nem 60 dollárért mint máshol. De látszik, hogy csak a címig jutottál és már kommentelned kellett...
2.
2.
fehersam
FreddyD már dörzsöli a markát :D
1.
1.
crytek
Már a City is season passozik kell nekik a zseton :)
Várjuk a demót!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...