Star Wars: Battlefront - nem áll le a támogatás

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 2.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts tegnapi pénzügyi beszámolója ismét megerősítette, hogy komoly ambíciók mellett készül a Star Wars: Battlefront második része. Ez viszont nem jelenti azt, hogy az első felvonás magára maradna.

A DICE egy blogbejegyzésben erősítette meg, hogy a csapat minden erejével a Star Wars: Battlefront már bejelentett és idén év végére ígért folytatásán dolgozik, így újabb Skirmish-tartalmak már nem készülnek az első részhez. Ez azt jelenti, hogy a 2016 júliusa óta elérhető opció, miszerint offline is játszható a Walker Assault és a Fighter Squadron játékmód, nem kap jövőbeli frissítéseket.

Ez viszont nem jelenti azt, hogy a játék támogatása ezzel teljesen véget is ér. Mat Everett, a Battlefront közösségi menedzsere ugyanis a Battlefront fórumán világossá tette, a jövőben is számíthat a csapat teljes támogatására az első rész, így figyelemmel követik majd a különböző rajongói kéréseket és természetesen a hibákat is folyamatosan javítani fogják. Everett azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy valami más újdonság is érkezzen majd a játékhoz.

A 2015 őszén megjelent sci-fi shooter eddig négy alkalommal bővült igazán, köszönhetően az Outer Rim, a Bespin, a Death Star és a Rogue One: Scarif DLC-knek. Ezek új pályákat, hősöket és fegyvereket csaptak az alapkínálathoz.

Az idén év végére ígért második rész a tervek szerint meglehetősen ambiciózus projekt lesz, a DICE ugyanis több Star Wars-érát is fel fog dolgozni, és az is biztos, hogy egyjátékos móddal is bővül majd a repertoár.

4.
4.
leviske
"és az is biztos, hogy egyjátékos móddal is bővül"

Na ez az, amit a DICE-nak inkább nem kéne. Remek többjátékos módokat tudnak összehozni, viszont a banda kezei közül a Bad Company óta egyetlen valamirevaló kampány mód se került ki. Nem kéne ilyesmivel pont a Star Wars franchise-t terhelni.

Az EA is jobban tenné, ha hagyna 2 év szünetet 1-1 DICE cím közt. A BF3 is azért tudott annyira megalapozni a 4. résznek, mert a 3 még megkapta a stúdiótól a kellő szeretetet.
3.
3.
kiskenguru
Ugyanezt mondták a Battlefield 3-al kapcsolatban. "Jön a 4, de a 3-at is támogatjuk a jövőben." Azóta se jött rá semmi. Kitolták a contentet premiumra 1 év alatt és már teaselték a 4-et.
2.
2.
user101
De jó, újra megvehetjük teljes áron és vehetünk season passt ahhoz amit már az elsőbe bele kellett volna pakolni... T.A.P.S!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...