Star Wars: Battlefront - nem áll le a támogatás

Az Electronic Arts tegnapi pénzügyi beszámolója ismét megerősítette, hogy komoly ambíciók mellett készül a Star Wars: Battlefront második része. Ez viszont nem jelenti azt, hogy az első felvonás magára maradna.

A DICE egy blogbejegyzésben erősítette meg, hogy a csapat minden erejével a Star Wars: Battlefront már bejelentett és idén év végére ígért folytatásán dolgozik, így újabb Skirmish-tartalmak már nem készülnek az első részhez. Ez azt jelenti, hogy a 2016 júliusa óta elérhető opció, miszerint offline is játszható a Walker Assault és a Fighter Squadron játékmód, nem kap jövőbeli frissítéseket.

Ez viszont nem jelenti azt, hogy a játék támogatása ezzel teljesen véget is ér. Mat Everett, a Battlefront közösségi menedzsere ugyanis a Battlefront fórumán világossá tette, a jövőben is számíthat a csapat teljes támogatására az első rész, így figyelemmel követik majd a különböző rajongói kéréseket és természetesen a hibákat is folyamatosan javítani fogják. Everett azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy valami más újdonság is érkezzen majd a játékhoz.

A 2015 őszén megjelent sci-fi shooter eddig négy alkalommal bővült igazán, köszönhetően az Outer Rim, a Bespin, a Death Star és a Rogue One: Scarif DLC-knek. Ezek új pályákat, hősöket és fegyvereket csaptak az alapkínálathoz.

Az idén év végére ígért második rész a tervek szerint meglehetősen ambiciózus projekt lesz, a DICE ugyanis több Star Wars-érát is fel fog dolgozni, és az is biztos, hogy egyjátékos móddal is bővül majd a repertoár.

4 komment - szólj hozzá!