Pergős akciót ígér a Titanfall 2 új DLC-je

Még ebben a hónapban megérkezik a Titanfall 2 következő ingyenes frissítése, a Live Fire, ami nemcsak három új helyszínnel, de egy nagyon mozgalmas játékmóddal is bővíti majd az alapjátékot.

A múlt hónap közepén jelentette be a Respawn Entertainment, hogy a korábbi ígéreteknek megfelelően, idén megkezdik a Titanfall 2 folyamatos frissítését. Az első ingyenes csomag Live Fire néven fog futni, és valamikor most februárban kapjuk meg. Tartalmát tekintve nem mutat túl a szokásos frissítéseken, vagyis három új helyszínt és egy játékmódot fog tartalmazni.

Utóbbiban hat a hat elleni küzdelmekben fogunk részt venni, méghozzá titánok nélkül. A játékmód gyors akciót ígér, ugyanis mindössze egyetlen élete lesz mindenkinek, minden kör hatvan másodpercig fog tartani, a végső győztes pedig az lesz, aki az öt körből hármat visz.

A Live Fire játékmódhoz készül két új térkép is, a Stacks és a Meadow, amelyek mérete egytől-egyig elmarad mostani felhozataltól. Nem véletlenül, hiszen intenzív összecsapások színhelyei lesznek. Emellett pedig kapunk egy harmadik pályát is, a Columnsot, amit a Coliseum játékmódban érünk majd el.

3 komment - szólj hozzá!