Sniper: Ghost Warrior 3 - elindult a nyílt bétateszt

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 3.
  • Korai verzió
Link másolása
A PC-sek örülhetnek, elvégre mától három napon át nyúzhatják a Sniper: Ghost Warrior 3 bétáját. A próba teljesen nyitott a Steamen, de előzetes regisztrációhoz kötött, amit ma még megtehetsz. Új trailerrel hangolódunk.

Mától egészen február 5-ig tart a Sniper: Ghost Warrior 3 nyílt bétatesztje PC-n. A teljes játék egyébként PS4-re és Xbox One-ra is elkészül, de a CI Games úgy döntött, hogy csak számítógépekre hozza el a próbaverziót. Ha még nem regisztráltál rá, épp itt az ideje - a mai napon még megteheted. Garantáltan kapsz kulcsot, elvégre nyílt bétáról van szó.

A nyitott világú shooter első két egyjátékos küldetését játszhatod végig a hétvégén, a készítők pedig minden apró visszajelzést megköszönnek. Csekkold le a gépigényt is, nehogy kellemetlen meglepetések érjenek!

A végleges változat április 4-én érkezik mindhárom platformra.

7.
7.
overdosed90
Egy gyenge Far Cry 4 copy az egész pár újdonsággal.
6.
6.
crytek
#4: Akkor nem tudom milyen játszottál a videó gameplayből kivágott részekből van kreálva..

Ezekszerint a demo nagyon random lett mert oylanokról olvasok amivel egy dologgal se találkoztam.
De lényegtelen ki mit hogy lá jobb mint az 1-2 együttvéve is...egyre jobb a City ,csak így tovább.
5.
5.
godach
Nekem ma tölti le, de nem sok jót hallottam róla. Minden esetre, saját véleményhez ki kell próbálni, mert lehet hogy az ízlésficamom miatt nekem pont adni fogja :D
4.
4.
atesz89
Ekkora szar játék még nem igen készült. Tiszta homályos a grafika, meg mintha vibrálna, kb 10 perc után ki kellett kapcsolnom mert a fejem meg a szemem fájt a játéktól. Közel se ilyen a grafika mint a videóban.
3.
3.
logic5
#1: Marha jó..... Foshalmaz
2.
2.
overdosed90
Hát nem sokat nyomtam mert egy optimizálatlan fostenger az egész. :( Fix 60 fps nem is létezik a játékban, csak a menüben.
1.
1.
crytek
Jó lett!

Lőttem pár képet https://sg.hu/forum/tema/1083685761
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...