Még a PlayStation sem tudta megmenteni a Sonyt

A Sony közzétette a legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését. Hiába megy jól a PlayStation-részleg, ettől még több mint a felére csökkent a japán cég üzemi eredménye egy év alatt. Komoly változásokra van szükség.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#31
#14: Jah meg mond már el mi az a led teknológia mert olyan nincs max led megvilágításos lcd szóval ugyan az a folyadékkristályos szar csak más a megvilágítás.Mozgóképre nem a legalkalmasabb teknológia fix megvilágítás ezáltal gyenge fekete , tényleges kontraszt alacsony ,mozgásmegjelenítés gyenge.Az oled más tészta de ott meg csak az lg gyárt panelt ott a hátrány a mozgásmegjelenítés de a fekete és a kontraszt brutális jobb mint a plazmáké volt .
A smart szarakodásukkal meg a marketingel kaszáltak ennyi...
#30
#14: Samsung egy vicc, egy óriási marketing cég és ennyi és mindenki veszi mint a cukrot ebben jók ennyi.A termékei viszont nem igen minőséget tükrözik iszonyat mennyi samsungot szervizelünk főleg tv + telefon.
#29
#19: A panel az csak egy adott dolog semmit nem számít kb azt még meg kell programozni image processing stb és abban a sony mindig is sokkal jobb volt mint a samsung a panasonic meg a legjobb.Lásd az utolsó szériás plazmái mind referencia szintűek voltak...
#28
#24: Ez így hülyeség, azokat büntetik akik anyagi hasznot szereznek a jogvédett tartalmakkal.A youtube-n is úgy működik a dolog, hogyha te ilyen zenét töltesz fel, akkor a jogtulajdonosé a megtekintésből származó bevétel. Legalábbis a többségnél, persze létezik egykét kiadó akinek ennyi sem elég, azt választották letiltatják az egész világon vagy leveszik a hangot.
#27
#26: Jó az így. Az EK sorának a pontos megnevezése üzemi (üzleti) tevékenység eredménye.
#26
"üzemi eredménye" helyett szerintem üzleti eredményt kellene írni. Az üzemi eredmény az, hogy milyen jó a gyártás, kevés a selejt stb.
#23
El kell felejteni a mobil és TV üzletágat.
#22
Picit dramainak érzem a focímet.Kiváló clickbait article!:)
#21
Brutálisan elkeserítőek a számok. Már nem azért,de ekkora eséseknél simán csődgyanús helyzetbe sodorja magát a cég. Pár évvel ezelőtt az volt a Sony legnagyobb hibája hogy feleslegesen gyárt és fordít túlzottan sok pénzt olyan technológiákba amire senkinek sincsen szüksége. Örülök hogy legalább a konzol szekere hasít - de egy ekkora cégnek ez nem lesz elég. Én nekem most van a 3. SONY TV-m és nagyon megvagyok elégedve vele. Karácsonyra pedig szerváltam egy PRO -t,na meg a soundbarom is Sony..szóval én hozzájárultam az anyagi helyzetükhöz az utóbbi 1 évben :)
#20
Ezekért is mondom hogy a Sony-nak már csak a Playstation-al van esélye. Nemrég a JVC volt a tévék királya, azt is úgy legyűrték a koreaiak évekkel ezelőtt hogy még írmagja se maradt. És a Samsung amúgy mindenben, építészet, hajózás, számítástechnika, szórakoztató elektronika, háztartási elektronika, kommunikáció, adattárolás, chipgyártás, kijelzőgyártás, vegyészet minden téren az elsők között van. Az autózást átadták a Renault-nak, a Samsung SM7-ből lett a Fluence. Százlábú cég.
#18
#12: De mondjuk egy LG, Samsung legalább gyárt alkatrészeket, kidolgoz új technológiákat. A Sony egyre inkább csak összelegózza a többi gyártó elemeit, jobb esetben lekoppintja.
#17
#12: A Sony-nál az IKEA-s kerti székem is innovatívabb...
Lássuk be, az elmúlt években nem csináltak mást, csak más gyártók ötleteit ültették a saját készülékeikbe. Ehhez képest a Samsung azért rengeteg dolgot először hozott a piacra.
#16
#9: Jajj Pityuka te minden oldalon csak az íráshibákkal foglalkozol..Ha ennyire okos vagy, miért nincs normális munkád?! Attól, hogy angolosítod a pistát még nem leszel okosabb!
#15
#12: CES 2017: 35 innovációs díjat nyert a Samsung