Brit toplista: még mindig vezet a Resident Evil 7

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 6.
  • Toplista
Link másolása
Továbbra is a Resident Evil hetedik része vezeti a brit játékeladási toplistát, a hét első számú újoncának, az új Hitman dobozos kiadásának a negyedik helyre futotta. Lássuk az elmúlt hét húsz legjobbját!

Második hete vezeti a brit játékeladási toplistát a Resident Evil 7. Amennyiben a játék a jövő héten is aranyérmes, bekerül a sorozat legjobbjai közé, ugyanis az Egyesült Királyságban csak a Resident Evil 3 és a Resident Evil 5 volt képes arra, hogy három héten át a toplista elején tanyázzon.

A második helyezést most is a Grand Theft Auto V csípte meg, míg a harmadik a FIFA 17 lett. A negyedik helyre az új Hitman lemezes kiadása fúrta be magát: abból kiindulva, hogy a brit toplista csak a dobozos eladásokat számlálja, a Hitman epizodikus modelljével pedig a digitális piacot célozták alapvetően a készítők, ez nem is rossz eredmény. A hét másik újonca a Poochy & Yoshi's Woolly World volt, ez a huszadik helyet szerezte meg.

  1. Resident Evil 7
  2. Grand Theft Auto V
  3. FIFA 17
  4. Hitman: The Complete First Season
  5. Call of Duty: Infinite Warfare
  6. Rocke League
  7. Battlefield 1
  8. Final Fantasy XV
  9. WWE 2K17
  10. Mafia III
  11. Overwatch
  12. Watch Dogs 2
  13. Minecraft: Xbox Edition
  14. The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition
  15. LEGO Star Wars: The Force Awakens
  16. Pokémon Sun
  17. Steep
  18. Titanfall 2
  19. Pokémon Moon
  20. Poochy & Yoshi's Woolly World
16.
16.
mad hatter222
Őszintén,mi a francot keres egy 4 éves játék a 2. helyen????
15.
15.
Animejetix
#14: Nahát nem mellesleg normális játékból is hiány van.... kevés játék köt le manapság így... nem vagyok horror kedvelő, sőt kimondottan nem szeretem a műfajt.... de ez a játékmenet meg kivitelezés viszi önmagában a hátán az egész játékot....
14.
14.
GAMEROD
Resident Evil 7 azért jön be, mert hiány van játékok tekintetében az ilyen Texas és Urbex horrorból. A végére sikerült vele megbarátkozni valamilyen szinten, mondjuk a a mozgás animációkat egy az egyben átmásolták a Resident Evil 4-ből, Margit mozgása ugyanaz mint abban a parasztasszonyoknak, amikor észrevesznek.
13.
13.
azureknight0715
2. végigjátszásra, tök durva mikor az ember rájön hogy mennyi árulkodó jel volt az igazi fő gonosz kapcsán, remekül adalékolták és sikerült végig titokban tartani amíg nem jött a nagy bum. Elismerésem, én pont a történettől nem vártam hu de nagy dolgot de sikerült egy tényleg érdekfeszítő, rejtélyekben gazdag sztorit csinálniuk :)
12.
12.
guba800
Már 3 szor vègignyomtam a resi 7 ez. Azt kell mondjam hogy életem eddigi legjobb játéka.nemrég kezdtem el a madhouse fokozatot,nagyon kemény és para ajánlom hogy probáljátok ki.Capcomék le a kalappal.nálam 10 pontos a geme.
7.
7.
godach
#6: Én még a vacsorán túl tartok, de nagyon beteg a játék és nagyon adja. Tényleg jó lett.
6.
6.
DarkLord
Mostanában nem sok játékot akartam abban a pillanatban újra kezdeni az biztos, de a Resi 7-et már másnap újra kezdtem és ez azért nagyon nagy szám, mert , mint írtam szinte semmit nem kezdek újra azonnal. Nem félelmetes, de nem is baj inkább egy beteg játék, amely baromi jól adagolja a dolgokat a játékban. Nagy örömömre az eleje a régi házzal az első Resiket idézi még olyant is elsütöttek benne, mint régen, hogy a fegyót csak úgy szerezhetted meg, hogy a helyére rakod a rossz fegyót. Aztán a második felében a játéknak kicsit többet kell lövöldözni, de még az is simán az emészthető kategória nem vitték túlzásba és ezért is pacsi a készítőknek, nagyon eltaláltak most ezzel a résszel valamit, ami nekem, mint az első 3 resi és a zero rajongójának is baromira bejött! Várom a következőt ugyanezen a vonalon. 9 pontot simán hozza a játék.
5.
5.
PaprikaJancsi
Megérdemli, nemrég vittem végig, és hatalmas élmény volt. Mindenkinek tudom ajánlani, életem egyik legjobb horror játéka.
2.
2.
GODL1KE
örülök a sikerének kiváncsi vagyok rá de le fogom tölteni, viszont feltörték a Battlefield1 -et na azt nem töltöm le, nemsokára lesz egy jó gépem és akkor mehet a multi.
1.
1.
Gorrister
(sarcasm on) Szegény CPY feltöri a Denuvo-t, hogy mindenki játszhasson a Resident Evil 7-el, erre ezek a mocskos szemét kalóz PC-s játékosok nemhogy letorrenteznék ingyen, inkább drága pénzért megveszik és az eladási lista élén tartják a játékot. Felháborító!!! (sarcasm off)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...