Forgatási képeken az új Tomb Raider-film

Megkezdődtek az új, 2018-ra időzített Tomb Raider-film forgatási munkálatai, ahonnan be is futottak az első képek, így végre megleshetjük, hogyan is fest munka közben az Oscar-díjas Alicia Vikander.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#56
#54: Szilikoncsöcs és szilikon fenék... Te jóhember.
#55
#52: a reboot Lara-nál is kisebbek a mellei.
#54
YanezModerátor
#52: " Egy nő lehet nőies, szilikonszáj, csöcs és fenék nélkül is. "... csöcs és fenék nélkül is....

Justin Bieber a te embered.
#52
#51: Nekem is. Egy nő lehet nőies, szilikonszáj, csöcs és fenék nélkül is. PL a 2013-as reboot-ban, pont az elesett megvalósítása tetszett nagyon.
#51
Nekem nagyon bejön Vikander, és nem bánom hogy nincs nagy lufi csöcse. A film legyen jó. Ha valaki álló f@szt akar, tele a net pornóval, aztán lehet "csattogtani".
#50
#40: Már úgy érted csináltak belőle egy normális alkatú szép nőt ahelyett a szilikoncsöcsű kétpisztolyos változat helyett, ami 10 éve még elment talán, kamaszos vágyálmokban. :) Ha ez neked feminista, akkor mit szóltál a régi Larához?
#49
A magassarkú bakancs sokat kerekít a popsin azért :-) Ha az utóbbi játékokat nézzük, akkor pedig teljesen jó volt a főszereplő kiválasztása, ott sem a csöcsökön volt már a hangsúly. :-)
A korábbi TR filmeknél egyébként csak jobb lehet szerintem.
#48
Lara Croftrol mindenkinek egy teltidomú nő jut eszébe. Kár lenne tagadni. Persze az dicséretes, hogy Ő nyomatja a nehezebb jeleneteket is, de nekem nem szimpi a csaj. Ex Machinában is levetkőzött, de basszus se segge se melle borzamlas. Míg a 2 TR játékban kb 5 percenként megáltam és ki kellett vernem addig ezeke a képek totálisan nem:izgatnak fel. Legközelebbi rebootba rakjanak bele egy keira kngihtleyt annak meg ennyi melle sincsen huhetetlen. Lara = szép test és segg és mell és arc. Nos itt szerintem csak max az arc van meg, de még az utcán is szebb jön velem szembe. Vadkender után vissza sem fordulnék.
#47
YanezModerátor
#44: Nálam a Gotham mindkettőt megeszi reggelire. A csavaros történeti szálak, az utalások, a darkos hangulat és a színészi játék, plusz rendezés. Ajánlom figyelmedbe!
#46
#41: Igy van. Az eleje nagyon erdekesen indult de a vegere en mar nagyon untam, tele volt az egesz klisek klisek hatan. Fogonosz irto gyenge volt a tobbi szereplovel egyutt.
#45
#44: Az Arrow negyedik évada, számomra csalódás volt. Unalmas, klisés és sokszor érdektelen, de amit szeretek, azt nézem. És ennek az előző évadait szerettem. Az 5.-re meg kíváncsi vagyok. De mondom, egyben nagyon jó, bár számomra a Flash űbereli mindet.
Nem is tudom, Yaneznek hogy nem tetszett. Pont hogy Zoom volt a legjobb gonosz eddig :D
#44
#43: Én mondjuk az Arrowba beleuntam, a Flash viszont még mindig leköt. A Gothammel szemezek egy ideje, ami állítólag nagyon jó, de még nem jutottam a közelébe, hogy belekezdjek.
#43
#32: Az Arrowot én is ledarátlam, de viszont mióta láttam a Flashpoint Paradox, animációs filmet, azóta érdekel Flash karaktere is és az Arrowban már Berry is szimpatikus volt. A sorozatot meg egyenesen imádom. Beindulnak egyébként, és jó lesz ott mind. PL a Supergirl-t az asszony közkívánatára néztük és kellett vagy 7-8 rész, mire elkezdtem elfogadni, magát a nőt. Viszont:

http://imagesmtv-a.akamaihd.net/uri/mgid:file:http:shared:mtv.com/news/wp-content/uploads/2015/11/supergirl-angry-1448937511.gif?quality=.8&height=220&width=500

ez teljesen meggyőzött, hogy a szerepre is alkalmas és a sorozatnak is van jövője.
A Legends Of Tomorrow, pedig hát, mindig imádtam az időutazást, na meg a karakterek is szimpatikusak.
Mondjuk, amikor leesett a tantusz, hogy ATOM miért volt olyan ismerős, nagyot nevettem magamon.

http://cdn.movieweb.com/img.news.tops/NEO0Kc1PQ0stRT_2_b.jpg

Viszont, ha tényleg egyszerre nézi az ember a sorozatokat, akkor már az átfedések miatt is, nagyon sokat hozzátesz a történethez is és maga nemében minden sorozathoz. Pedig pl Supergirl aztán engem, tényleg nem nagyon érdekelt.
#42
#41: örülök, hogy nem csak nekem voltak komoly gondjaim a történettel s a karakterekkel - a megjelenés után nem sokkal volt egy fél-hangos kisebbség, ami megérdemelten szidta a játék ezen pontját, de ezóta szinte teljesen elhalgattak s hónapok óta csak teljes mértékben pozitívat olvasni/hallani róla, ami megtévesztő s erős túlzás.
értem én, hogy akció-kaland, de az Uncharted sokkal jobban csinálja ugyanezt.
#41
#37: Komolyan nem értem mitől több a játék... valahogy az embereknek jobbnak tűnik még mindig egy videojáték sztorija mint amilyen. A RoTR-nél már ilyen fejfogós hülyeségek is bekerültek ezekkel a nomád védelmezőkkel, stb. A főellenségnek max a motivációja volt érdekes, amúgy hányszor láttuk már?
Az első részben meg a kliséhadtest felsorakozva karakterekben... kíváncsi vagyok a 3. részre, de már kezd is kibontakozni egy "nagyon eredeti" illuminatis szekta mint a filmekben akik majd hú de örök életet/világ végét/világuralmat akarnak megszerezni. Persze lehet ezt jól is tálalni, de az eddigiek alapján, kb. a filmek szintje. Lara siránkozásai pedig unalmasak és erőltettek már, ahogy a "menő" jelenetek a régi filmekben, csak most épp másra kell azt mondani hogy "najóvammá".
#40
És vajon ugyanolyan idegesítően kell benne visítoznia mint az elmúlt 2 játékban a szereplőnek.
Amúgy a Tomb Raider nem attól lett kult játék, hogy olyan forradalmian új volt a maga korában, hanem éppen Lara Croft és a megjelenése miatt.

Az elmúlt 2 játékban a nagy liberális, feminista, anti-szexista egyetértés jegyében Larát is megváltoztatták, de attól már nem lesz meg ugyanaz a filing a pre-pubertáskori szereplő fejhangú sikítozásával.

Csípem ezt a Vikander lányt, szerintem is van tehetsége, jó volt a Bourne-ben meg az U.N.C.L.E-ben is, de nem egy Lara Croft anyag lássuk be....
#39
#33: Már tavaly óta megy a 4.
#38
#37: Játékadaptáció lesz. 99.8%, hogy egy kalap szart fogunk kapni. Kár is reménykedni, csak pofára esés lesz, mint az assassins creed esetében. (vagy majdnem az összes többi játékadaptáció esetében)
#37
Remélhetőleg nem egy újabb fost készítenek, mint a két korábbi Angelina Jolie-s szart, mert az egy minősíthetetlen szemét, a filmgyártás történetének a legalja bazmeg. Afféle fapados női James Bond másolat volt inkább, az is csak paródiának. Azt gondolták az egyszeri prolinak elég néhány műstukker, sportkocsi, helikopter egy csinos főszereplőnő akit kúrnál mint a lopott biciklit, egy darab titokzatos törött kő amire egyidőben vadászik a főhős valamit a gonosz főgeci, megágyazva a végső nagy konfliktusnak és kész. Dőlnek a dollár milliók. - Tévedtek.
Hasonlóképpen grandiózus alkotást várok a filmvászonra nagyjából, mint a legutóbbi játék, mind tartalmilag, mind a történet, mind pedig a látványorgia szempontjából, ezek nélkül garantált bukás, nem ér lófaszt sem, meg lehet nézni a Max Payne, vagy a Hitman vagy akár az Alone In The Dark filmek próbálkozásait, mindegyikkel rábasztak, de még folytatódhatna a sor jó néhány hasonló szarkupaccal. Jobban jártak volna ha inkább nem is kérnek érte pénzt bazmeg. Ellenben a Tomb Raiderrel kapcsolatban pozitívabbak a megérzéseim.