World of Warcraft - máshol is elköltheted az aranyad

A Blizzard bejelentette, hogy kiterjeszti a World of Warcraft tokenrendszerét, így azokkal a Battle.net-egyenlegedet is hizlalhatod majd; vagyis az MMO-ban összegereblyézett aranyadat akár az Overwatch-ban is elverheted.

A Blizzard 2015-ben vezette be a World of Warcraft tokenrendszerét, amivel lehetővé tette, hogy a fanatikus játékosok játékidőt vásároljanak a játékban összekuporgatott aranyukból, míg a pénzesebb, de kevésbé ráérős játékosok aranyat vegyenek valódi pénzért. A rendszert a már említett tokenek tartották egyensúlyban.

A tokenrendszert most kiterjeszti a fejlesztőcsapat, a hardcore arcok azt már nemcsak játékidőre válthatják be, de a Battle.net-egyenlegüket is hizlalhatják vele. Ez lényegében azt jelenti, hogy az aranyunkat valódi pénzre cserélhetjük, amit a Battle.neten, a támogatott játékokban vásárolhatunk le: kártyákat vehetünk a Hearthstone-ban, lootboxot az Overwatch-ban és így tovább.

A további részletekért nézzétek meg a fenti videót!

Közeleg a Hearthstone új kiegészítője...

És valószínűleg a Lost Secrets of Un'Goro címet fogja viselni, ez a játék egyik szinkronszínészének az önéletrajzából derült ki. Az Un'Goro-kráter a World of Warcraft: Cataclysmben mutatkozott be, ez a videó ad egy kis ízelítőt belőle.
10 komment - szólj hozzá!