World of Warcraft - máshol is elköltheted az aranyad

A Blizzard bejelentette, hogy kiterjeszti a World of Warcraft tokenrendszerét, így azokkal a Battle.net-egyenlegedet is hizlalhatod majd; vagyis az MMO-ban összegereblyézett aranyadat akár az Overwatch-ban is elverheted.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
#9: Senki nem orulne jobban wc3 alapu rts-nek, mint en, de nem fog megtortenni. :D Sc2 kellokeppen lefedi a dolgot, azonban nekem sajnos sosem jott be, amit nagyon sajnalok, mert tenyleg imadtam a wc3-at.
#9
#6: RTS-nek amúgy én is örülnék, nagy kedvencem volt a W3 meg én a StarCraftot is szeretem. Ha megfigyeled manapság már nem divat az RTS, de már az MMORPG sem. Egyébként szerintem lesz majd talán WarCraft RTS a jövőben amit a StarCraftos csapat fog elkészíteni, sőt simán eltudom képzelni hogy az E3-on lesz erről valami kis hírmorzsa.
#8
#4: Élősködik .... semmi köze az Activision modelljéhez látszik hogy fogalmad sincs a játékról, azért ilyen népszerű mert van egy rendes pvp és pve rendszere ami leköt, nem beszélve a lore-ról. Ez egy remek játék és a LEGION vagyis a mostani kiegészítő az egyik legjobb amit kiadtak valaha.
#7
#6: Később (amikor leáldozik a Starcraft) viszont megcsinálhatja azt, hogy a Warcraft javára kannibalizálja a SC-t
#6
#4: egyetértek a mondandóddal, pazmek, még akkor is ha te magad adtál választ a hurva kérdésedre/felvetésedre: több millió embörnek tetszik az a fránya WoW s amíg dől a lé, minek változtatni s kitalálni újat?
RTS-t meg szerintem azért nem csinálnak, mert konkurencia lenne a StarCraft-számára. Blizz-nek majd minden ma divatos stílusban van egy játéka: MOBA, ARPG, MMORPG, kártyajáték, Arena Shooter; meg ugye a SC-vel dominálják a kompetitív RTS-piacot is. arra látok esélyt, hogyha az elkövetkezendő években lesz egy új játékfajta, arra felhúzzák a WarCraft vázat, hiszen lore szempontjából messze az a legmélyebb.
#5
#4: Én sosem a WoW miatt csíptem a Blizzardot, szóval felőlem csinálhatnának bármit ami nem WoW, bár már lassan ezt is félve mondom ki köszönhetően a Hearthstone- és a Heroes of the Storm-féle feneketlen kútnak amibe dobálhatod a pénzed.
#4
Elég fura, hogy ez a játék még létezik bazmeg. Lassan érik már egy teljesen új Warcraft játék, mert már 10+ éve ezen élősködik a Blizzard, pedig valaha a legkreatívabb, legkiválóbb fejlesztőgárda volt, most viszont már lassan elkezdte ugyanazt az üzleti modellt mint az EA sport részlege meg az Activision főzsidója, hogy ugyanazt a játékot évente basszák oda. Hogy vegye a proli.
Én személy szerint nagyon örülnék, ha a Warcraft 3 stratégiai vonalát vinnék tovább, - hatalmas kedvencem volt a humán kaszt hőse, az a szőke fasszopó, a nevére nem emlékszem, de a szinkronjának orgánuma még most is a fülemben van, a hangok is zseniálisak. - Abban a játékban hatalmas fantázia volt, és ráadásul néhol kibaszott nehéz kampány, néhol tényleg még normál fokozaton is véreset szart az ember egy-egy küldetés után, melyet csak tetézett a zseniális kiegészítő lemez a The Frozen Throne bazmeg. - (Ha jól emlékszem volt is hir/pletyka, hogy már készülőben vagy egy ilyen projekt)

Szerintem ez az RPG-s gyűjtögetős, fejlődős gecizés már erősen a múlté, függetlenül attól, hogy még mindig kurva nagy a játékos közösség és ebből adódóan az igény a további folytatásokra.
Ha másért nem is, azért a kultikus South Park epizódért megérte, mai napig beszarok rajt.
#3
#1: Mivel Battlenet balance-ot kapsz így játékot is, vagy akármit amit battleneten meg lehet.
#2
#1: Ingame cuccokat
#1
Ezért játékot is lehet venni vagy csak ingame cuccot?