Xbox 360-játékok PC-n? Phil Spencer válaszol

Biztos felmerült már bennetek: ha már ennyire közelíti egymáshoz a Microsoft a PC-t és az Xboxot, miért pont az Xbox One visszafelé kompatibilitását hagyná ki a cég a Windows 10 fícsörlistájából? Phil Spencer is megszólalt a témában.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#39
Söpört aljának ->. supportáljanak
#38
#16: Azért abydos-nak abban igaza van, hogy most vállalják fel hogy söpört aljának minden hardver kombinációt? Mert ha "hivatalos" az emuátor, akkor kénytelenek lennének minden vacak problémával foglalkozni, haszna meg nem sok lenne. Azért nem csak teljesítmény, hanem kompatibilitási gondok is lehetnek csőstül. Nem hiszem hogy a PC-s gamerek hatalmas tömegei vetnék rá magukat a 360-as játékokra. Egyszerűen nem éri meg a szívást.
#36
#35: Tény, hogy nem tűnsz seggeszkinek, de legalább olyan nehezen emészthető fajta fanboy vagy, mint ő szokott lenni.

Nem mondom, hogy olyan sok xbox exkluzív játék van, amit én személy szerint pótolni szeretnék, ellenben, ha valami előfizetés jellegű szolg. rendelkezésre állna, az nagyon jól hangzana.

De azért az erős túlzás, hogy én ezért fényesre nyaljam a konzolt, ellenben egy érdekes feature lenne az x360 játékok hozzáférése.
#33
Sziasztok! Kedves 24-es hozzászólás.... Az emulátor mint olyan fontos. Hidd el nem a warez vagy hogy mi szegény PC tulajok tudjuk jétszani az adott címet. Sok programozó a kihívást keresi. Tudod PC-n létezik probléma megoldás. A PC társadalom szerintem vágyik rá titkon, hogy mindig újabb és újabb sikerélményt szerezzen. PSNow megjelenése is annak köszönhető, hogy pár nagyon tehetséges programozó leült és gőzerővel készít a PS3 emulátort. Ugyan ez igaz XBOX 360 verzióra is. Hidd el nem állnak rosszul, ennek bizonyítéka a PSNow PC-n néhány régióban és hogy Phil papa is gondolkodik. Hisz valahogy ki kell aknázni a még elérhető piacot. Pénz beszél,... a többit gondolom sejted. Hidd el sokan vagyunk úgy, hogy örülünk annak hogy konzolon játszol, de ez nem azt jelenti hogy nekünk hasonló címekkel amik "consol only" ne játszhassunk csak, mert PC-nk van. Ha eddig eljutottál az olvasaásban, akkor köszönöm, hogy elolvastad a gondolataim.
#31
#29: regen viccesebb volt, ez mar csak meh...
#29
#27: Valóban? Még ő robbantja ki a vitákat hát az agyam eldobom :D akkor te hogy az istenbe vagy még mindig itt a konzol-only pc-hater dumáddal?

#26: már itt van de úgy tűnik most sikerült neki megbújnia egy ideig. Ha valakinek nem esett volna le akkor T.Zolka az...
#28
#24: Nem értem, miért jó valakinek ilyen megjegyzéseket beköhögni. A legszomorúbb, hogy van aki minden jó szándékával együtt bele is esik ebbe a csapdába (Yanez)
#26
#25: vagy mindjart jon seggeszki es kioktat
#25
YanezModerátor
#24: Ez hülye kérdés, mert ízléstől függ a dolog. Pl hiába mondok vagy tízet, ha neked azok a címek nem jönnek be. Amúgy gugli+YT és szerintem megtalálod a választ.
#23
#22: Alig várom.
#22
#19: Ahjj majd egyszer írj rám, és ha lesz időm, elmagyarázom
#21
#3: Alan Wake ezer eve van PC-re, Forzabol most jott valami uj resz, a ReCore meg Day One Pcre is elerheto.