Fallout Shelter - nem biztos, hogy jön PS4-re

Link másolása
Nemrég megérkezett Xbox One-ra a Fallout Shelter, így sokan jogosan tették fel a kérdést, hogy mi a helyzet a PS4-es változattal. Pete Hines, a Bethesda marketingese Twitteren válaszolt a rajongóknak.

A napokban megérkezett a Fallout Shelter Xbox One-os, valamint UWP-s kiadása, sok rajongó azonban PS4-en is szívesen látná a játékot.

Pete Hines a Twitteren válaszolt a kérdésre, egyelőre azonban nem tudott semmi biztosat mondani. A PS4-es kiadás sorsa bizonytalan, az Xbox One-os verzió is csak a Universal Windows Platform lehetőségeinek köszönhetően készült el.

Mivel a Fallout Shelter eredetileg mobilokra készült, nem lehet nagy feladat a Sony konzoljára is portolni, így a fenti kijelentés inkább burkolt marketingcélzás, semmint igazi ok az átirat hiányára.

1.
1.
Necreon
Én nem értem mit esznek ezen a játékon. Android-on játszottam vele, párszor elővettem ~3 héten keresztül, aztán rá kellett jönnöm sajnos kicsit későn hogy egy hatalmas időpazarlás, pontosan ugyanaz mint az összes többi ingyenes szemét, dugig mikrotranzakciókkal és aljas módon telepakolt időkapukkal amik pont jók arra hogy 15-20 percnél ne nagyon tudj többet egyszerre haladni, de újabb 15-20 perccel később már csilingel hogy gyere játszani, lejártak a cooldown-ook, juhúúú.

South Park freemium epizódja tökéletesen leírja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...