Tényleg visszatér a gyökerekhez a Call of Duty

A legjobb évén van túl az Activision-Blizzard. A kiadó legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy 2016-ban rekordösszegű bevételre tett szert, emellett a közelgő játékairól is megtudtunk pár érdekességet.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#27
Nem írok sokat de: a TERMINAL pálya összes létező eredeti és kétszer és háromszor felujított verzióját SHIFT+DEL . csak ennyi. Vissza a BO1 pályákhoz.
Ja a legnagyobb kamu szöveg ez amúgy,mert a CoD-okat 3 csapat csinálja, 2-3éves fedésekkel. tehát az ideit már rég hegesztik valahol....
#26
Igazából ez egy jó ötlet h visszamennek a múltba és itt akármennyire szidjátok néha jó érzés kikapcsolni az agyam és csak darálni egy jót! A kampányokat meg egyszer megcsinálod és kész ha már ennyire Bf1 storyja az meg se közelítette az IW kampányát de hagyjuk a hasonlítgatást! Én azt mondom lehetne továbbvinni ezt a mostani multis ideológiát csak bőven változtatni kéne pl: nagy pályák jó sniper spotokkal h a csipának is legyen újra értelme, a csúszás maradhat viszont falon futás kuka,tanulható különböző fegyverek garmadája,random dobozok is maradhatnak de csak ha úgy lehet kapni mint az AWban 45 perc játékidő után nem nyomorult CODpontért, ha hoznak új DLC fegyvert ne dobozból lehessen kinyitni hanem pl az IWbe bevezetett salvageből lehessen kigrindolni,ha lesznek ruhák akkor csakis katonai szerkók legyenek semmi bolond baromság,dobozból csak skint lehessen nyitni meg ruhát. Szerintem így fent lehetne tartani az új rendszert vegyítve a régivel ja és rugják ki a mostani Infinity Wardot mert ez már nekik nagyon nem megy!
#25
"Már a kiadó is elismerte, hogy noha a Call of Duty: Infinite Warfare egy kiváló minőségű, innovatív játék volt" Igen, ezt mégis milyen fogyatékos nyilatkozta ?

Amúgy meg már nem kapunk SOHA többé jó COD-ot, mivel a régi IW már rég lelépett és alapítottak egy új stúdiót. A 3 balkezes közül talán még a Treyarch lenne képes valamire, de már azok is megkurvultak...
#24
Az egész széria gyökér már
#23
*Activision odamegy EA-hez*
-Figyi, nem csináltam meg a házim, lemásolhatom?
-Persze, csak egy kicsit változtass rajta, hogy ne ugyan az legyen.
#22
#17: Mit nezel? A cod a multirol szol mar inkabb evek ota. Es az hogy az egyszeru mint a faek. Lehetsz profi vagy amator egybol kezreall. Porogsz 5percet vagy 2orat. Ennyi.
#21
#12: :))))
Marmint arra irigyek hogy még igy se tudta megverni eladasban? Lool
#20
Már megint a BF1 hasonlítás, hát nem tudom ha csak a kampányt nézem, a bf1 kampány része kétségbe ejtően unalmas és fantáziátlan volt. Kivéve a bad company 2
#19
#5: Nagyon-nagyon adom!
#18
#13: Mert a BF1-et szerinted máról holnapra tették le az asztalra mi?
Plusz egy CoD játék esetében hagyjuk már ezt a "fejlesztik" szót, motort sem cseréltek egy évtizede, konkrét motion-capture jelenetsorokat vesznek át korábbi részekből... Maradjunk annyiban, hogy összedobnak pár új pályát.
#15
#13: Okécső! :D
#13
#12: Idén év végén lesz 3 éve hogy fejlesztik, bf1 még be sem volt jelentve mikor elkezdték!
#14
#12: Sanszos :D
#12
Csak nem irígyek a Battlefield 1-re?
#11
Elvileg a Vietnami háború jönne az idén. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
Biztosat csak majd az E3-on tudunk meg.
#10
Törölt felhasználó
#4: Pedig pont az ilyen hülyeségektől kéne megszabadulni végre:. :D Ezek mellett az ugrálás nem oszt, nem szoroz, és amíg maradnak, nem fog a régi CoD visszatérni soha. Akkor meg nem mindegy?

A Titanfall-ban meg azért nem zavar senkit, mert eleve az a sorozat lényege (meg a titánok), a CoD viszont egy teljesen más játékból alakult időközben ilyenné.
#9
#4: Ez tenyleg a kepmutatas magasiskolaja: titanfall2 bar zsenialis ott senkit nem zavar a scifi, falonfutas es ugralas. Ugyanaz mibt a cod csak kutya nem jatsza.
#8
#7: hehehe XD