Immár Xbox One-on is játszható a GTA IV

Link másolása
Az Xbox One visszafelé kompatibilitásának hála, immár a GTA-sorozat lassan tízéves negyedik részét is játszhatjuk a modernebb konzolon. Az alapjáték mellett a két DLC-t tartalmazó Episodes from Liberty City is megkapta a frissítést.

Egyre több Xbox 360-as játék lesz játszható Xbox One-on, hála a konzol visszafelé kompatibilitásának. 2015 óta rengeteg anyag vált elérhetővé, most pedig egy újabb nagy címmel, egy igazi klasszikussal bővült a lista.

A 2008-as GTA IV-ben mutatta meg magát igazán először a Rockstar saját grafikus motorja, mely akkoriban hihetetlen látvánnyal ajándékozta meg a játékosokat. A motort azóta is használja a csapat, ugyanúgy a RAGE motor fog a Red Dead Redemption második része alatt is működni.

A GTA IV az ötödik epizód után talán kissé fapadosnak, sőt unalmasnak tűnhet, azonban a komoly története és a megszokott "gétéás" hangulat kárpótol a negatívumokért. A címhez később érkezett két DLC is, melyek végül lemezes formában, Epizodes from Liberty City néven is megjelentek - ez szintén játszhatóvá vált Xbox One-on.

2.
2.
Winter
6K!!!! Ezeknek elgurult a gyógyszer...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...