Sniper Elite 4 - ezt tartalmazza a Season Pass

Link másolása
Természetesen a Sniper Elite 4 sem marad ki a DLC-őrületből, így Season Pass is lesz hozzá, melynek tartalmát most leplezték le a fejlesztők. Emellett befutott a játék launch trailere is.

Négy nap múlva, azaz jövő hét kedden érkezik meg a Sniper Elite 4, melyben ezúttal a második világháborús Olaszországba látogatunk majd el.

A játékhoz 40 dolláros Season Pass is érkezik, melynek tartalmát most leplezte le a Rebellion, íme:

  • Minden előrendelői extrát tartalmazni fog (így a Target Führer küldetést, valamint a Camouflage Rifles Skin Packet).
  • Három extra küldetés, melyek együtt egy külön történetet mesélnek el a főszereplő, Karl Fairburne olaszországi szökéséről.
  • Három kiegészítő csomag, melyek a kampányküldetésekkel együtt fognak megjelenni. Mindegyik tartalmazni fog három új fegyvert, nyolc új fegyverskint és két karaktert, akiket a kooperatív küldetések alatt, valamint multiplayerben használhatunk.
  • A fenti három kiegészítőcsomagon kívül is érkeznek majd pakkok, melyek hasonló felszereléseket tartalmaznak majd.

 

A fejlesztők emellett megerősítették, hogy a jövőben megjelenő többjátékos módok és térképek mindenki számára ingyen elérhetőek lesznek.

A Sniper Elite 4 február 14-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re - alább megtekinthetitek a játék launch trailerét.

2.
2.
KeXxX
De most.. 3 küldetést 40 dollárért? Tegyük fel, hogy 30-40 perc fejenként. Alapból 8 küldetés a játék. 60$-ért. A többi szart úgyse fogja használni senki. Lehúzás.Ráadásul ez a Target Führer mekkora szar.
1.
1.
Machiavelli
Miért érzem azt, hogy a második rész mellé kettő vastagabb DLC-ként elfért volna a harmadik és a negyedik rész is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...