Elbúcsúzik az Obsidian az Armored Warfare-től

Négy év után kiszáll az Armored Warfare fejlesztéséből az Obsidian, a játékot a jövőben a My.com belsős csapata hegeszti tovább. A kiadó szerint a rajongók nem vesznek észre semmit a váltásból, egy részüket viszont nem sikerült meggyőzni.

A My.com weboldalán megjelent közlemény szerint kiszáll az Armored Warfare fejlesztéséből az Obsidian - a fejlesztőcsapat erőforrásait az elmúlt négy évben a tankos multiplayer játék munkálatai kötötték le részben. A játékon a My.com egy belsős csapata dolgozik tovább a jövőben, amely az ígéretek szerint minden olyan funkciót és tartalmat elkészít majd, amit az Obsidian megígért korábban, úgyhogy egy darabig biztosan nem kell aggódni a címért.

Kár, hogy a rajongók egy részét nem sikerült meggyőzni erről. Habár a My.com letette a kisdobosesküt, hogy a játékosok semmit sem vesznek majd észre a váltásból, az egyik hardcore júzer Reddit-posztja, amiben számon kéri a fejlesztőket és a kiadót a játék állapotát és jövőjét illetően, elég nagy figyelmet kapott. Tetézi a káoszt, hogy az Armored Warfare fórumán bannal jutalmazták azokat, akik megosztották a bejegyzést.

Az Obsidian a jövőben a Tyranny csiszolására, a Pathfinder: Adventuresre, a Pillars of Eternity 2-re és a még be nem jelentett játékaira koncentrál.

1 komment - szólj hozzá!