Breath of the Wild - bemutatkozik a szezonbérlet

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 14.
  • Hír
Link másolása
A The Legend of Zelda: Breath of the Wild márciusi megjelenése után se maradunk majd további tartalmak nélkül, a Nintendo ugyanis ma délelőtt lerántotta a leplet a játék szezonbérletéről.

Eddig egyetlen Zelda-játékhoz se készült utólagos tartalom, a Nintendo most mégis úgy döntött, hogy belevág a DLC-bizniszbe, így a The Legend of Zelda: Breath of the Wild premierjét követően két részletben kapunk majd újdonságokat.

Az első DLC-csomag valamikor nyáron jelenik meg és tartalmazni fog egy új Cave of Trials-kihívást, egy újabb játékmódot, amiben még nagyobb feladat lesz a dungeonöket kipucolni, illetve egy csomó eddig ismeretlen újdonságot, amelyek majd a térképpel kapcsolatosak lesznek.

Az év végén mutatkozik be a második DLC-pakk, ami viszont már egy teljesen új történettel, vadonatúj dungeonökkel és egyéb kihívásokkal bővíti majd az alapjátékot.

Emellett a szezonbérlet vásárlói három kincsesládát is kapnak, amit Great Plateau területén találhatunk meg. A letölthető kiegészítések külön nem lesznek beszerezhetőek, így csakis a 20 dolláros szezonbérlet megvásárlását követően juthatunk majd hozzájuk.

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild március 3-án jelenik meg Wii U-ra és Nintendo Switchre.

11.
11.
p3ti
#4: Más Kiadó nem hoz seasonpass -t? Más játékhoz nem érkezik tisztességes DLC ? Mindenki megértette hogy te nem szereted az N -t, de attól nem kell idejárni habozni meg hisztizni - senki sem kíváncsi rá
10.
10.
p3ti
#4: Miért más kiadó nem ad ki season-pass -t? Más játékhoz
4.
4.
daenath
Hurraaaaa! Ezt mar hianyoltam! R.I.P. Nintendo, az en reszemrol.
3.
3.
Gykrizsi
Még hogy nem haladnak a korral, nesztek nektek dlc.
2.
2.
DON GONDOCS
#1: Még, de ha a Switch nem lesz sikeres, akkor csak kiadó marad.
1.
1.
KopyAti
Folyamatos tévúton jár a Nintendo! Csoda, hogy talpon vannak még!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...