Tölthető a Resident Evil 7 második DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 15.
  • Letöltés
Link másolása
Két kazettát és egy új játékmódot vonultat fel a Resident Evil 7 második DLC-je. A kiegészítő egy hétig PS4-exkluzív, jövő kedden jelenik meg PC-re és Xbox One-ra az első csomaggal együtt.

Tegnap óta tölthető le PS4-re a Resident Evil 7 második DLC-je, a Banned Footage Vol. 2. Az első csomaghoz hasonlóan két extra kazettát és egy új játékmódot nyithatnak meg a rajongók: az egyik felvételen Lucas Bakerrel "szerencsejátékozhatunk", a másik egy előzménytörténetet mesél el, míg az új játékmódban időre etethetjük Jacket.

A Banned Footage-csomagok exkluzivitása jövő héten jár le, február 21-én érkezik meg a két adalék PC-re, és Xbox One-ra. A második felvonás önmagában 15 dollárt kóstál, de része a 30 dolláros szezonbérletnek is, ami a két Banned Footage-pakk mellett egy plusz sztoriepizódot is tartalmaz. Tavasszal egy ingyenes DLC is várható, ez a Not a Hero címet viseli.

A Resident Evil 7 jól vizsgázott a kritikusoknál, és úgy tűnik, üzleti szempontból is teljesítheti az elvárásokat. A Capcom korábban úgy nyilatkozott, hogy 4 millió példány találhat gazdára a játékból "a rajt környékén", és a legutóbbi helyzetjelentés alapján a játék 3 millió kiszállított kópiánál jár.

1.
1.
Firsttime
Sse 4 utasítás témát megoldották már?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...