Most egy hétig ingyenes az Origin Access

Az Electronic Arts havidíj ellenében igénybe vehető PC-s kölcsönzője, az Origin Access hét napon át teljesen ingyen kipróbálható. Ehhez semmi másra nincs szükség, csak egy gyors regisztrációra.

A kezdetben csak Xbox One-on elérhető EA Access szolgáltatás egy ideje már PC-n is igénybe vehető. Az Electronic Arts most úgy döntött, csap egy kis hírverést az Origin Accessnek, a kiadó ugyanis egyhetes ingyenes próbalehetőséggel szeretne új előfizetőket toborozni magának. Ahhoz, hogy megnézzük az egyébként havidíjas online játékkönyvtár próbaverzióját, nem kell mást tennünk, csak regisztrálnunk.

A szolgáltatás havidíja 4 euró, míg az éves előfizetési díj jelenleg 25 euró. Ezért cserébe rengeteg, nem csak az Electronic Arts által kiadott vagy fejlesztett játékot érünk el, így a Battlefield-játékok, a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, a Mirror's Edge: Catalyst vagy az Unravel mellett a This War is Mine, a The Banner Saga és a Trine: Enhanced Edition is megtalálható a játékkínálatban.

A másik fontos információ a szolgáltatással kapcsolatban, hogy egy-egy premier előtt akár limitált időre szóló exkluzív hozzáférést is garantál. Legközelebb épp a Mass Effect: Andromeda lesz előbb kipróbálható, így ha előfizető vagy, öt nappal hamarabb merülhetsz majd el az intergalaktikus kalandban.

5 komment - szólj hozzá!