Két platformra szűkül a PlayStation Now

A játékstreaming-szolgáltatást hamarosan csak két platformon - PC-n és PS4-en - támogatja tovább a Sony. Ez azt jelenti, hogy PS3-on, PS Vitán és az összes okostévén megszűnik a PlayStation Now.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#13
#12: Fund-olni nem tudsz, de azzonnali vételnél elfogadja a dombornyomott magyar kártyát is az angol.
#12
#10: Az lehet, csak azzalazzal nehézkesebb a vásárlás. Ha tzdnál ott magyar kártyát reggelni nem.lenne gond, de igy...
#11
Megpróbálták, nem vette be senki, volt egy jó ötlet, de működő üzleti koncepciót nem sikerült hozzá kitalálni, szerintem ahhoz, hogy ezt valaki használja is, fillérekért kellett volna adni, az meg nekik nem érte meg, ennyi, nemsokára az egész megy a levesbe szerintem.
#10
#8: Egy rakás ember használ UK és US profilt, azzal pedig lazán elérhető..
#9
Az is vicc hogy PS3-ra egyáltalán elérhető volt, tévére pedig hogyan, ha alig támogat 4 gombnál többet a kontrolleren.
#8
Igazából ez csak fél szolgáltatás... Merthogy sehol se elérhető... :D
#7
YanezModerátor
#4: Ha ezen a téren akarunk köpködni, akkor a Sony meg is érdemli, mert szerintem nyugodtan megtehették volna azt a visszafelé kompatibiltással, amit az MS az XO esetében. Ez egy nagy fekete pont nekik. Na nem mintha magával a megoldással lenne baj, hogy streaming, hanem, hogy a PS3-as (és PS2-es) eredeti ás anno online vásárolt játékok, mehetnek a kukába, mert mégegyszer meg kell venni (bérelni őket). Szóval ganyé egy hozzáállás.

Hihetetlen, hogy a Nintendónak még erre is sikerült rátennie egy lapáttal a Switchet illetően, hiszen az N mindig megoldotta ezt a dolgot, most viszont le sem sajnálják.
#6
En semmire nem nézem a sonyt ps vitàm va és minden honapban minden évben azt hallom valamit elvesznek. Face app youtube game near most ez...
#5
sztem akar a ket maradek platformon is beszuntetheti nyugodtan.
#2
Furcsa, én úgy hallottam ,, a Sony soha nem hagy magára semmit " xD
#1
Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy Európában mikor lesz végre elérhető. Kipróbáltam brit fiókkal, engem meggyőzött, jó a rendszer.