Homefront: The Revolution - jön az utolsó DLC

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 16.
  • Letöltés
Link másolása
Habár hónapok óta csend honolt a Homefront: The Revolution táján, jó hír, hogy a Dambuster Studios folytatja a játék támogatását. Márciusban jön az utolsó sztori-DLC, illetve a PS4 Pro-támogatás is bekerül a kalapba.

Beyond the Walls címen fut a Homefront: The Revolution harmadik és egyben utolsó egyjátékos DLC-je, amely március folyamán élesedik - a csomag része a szezonbérletnek. Amellett, hogy a Dambuster Studios gőzerővel dolgozik az új kiegészítőn, az FPS fennmaradó hibáit is szeretné kijavítani.

A Beyond the Walls DLC egyébként "jóval nagyobb kiegészítő" lesz, mint a szeptemberi The Voice of Freedom és a novemberi Aftermath. A csomagokért egyenként 5,99 dollárt kell fizetnünk, ha nincs 24,99 dolláros szezonbérletünk.

Hamarosan élesedik a legújabb, tavaszi javítás is, amely a régóta várt PS4 Pro-támogatással vértezi fel az alapjátékot, és végre kihasználhatjuk a HDR-képes tévénket is.

A kiadó egyébként trialverziót is tervez PS4-re és Xbox One-ra, az már biztos, hogy a demóban a kooperatív mókára kihegyezett Resistance módot is kipróbálhatjuk.

9.
9.
kopic
#2: Ja csak nem cryteknek...
Ő meg egy 500fts játékot is sokkal.
8.
8.
Drazhar
#6: Áhh, végül is így már érthető...
6.
6.
crytek
#5: Amióta világ a világ mivel a havi csomagba nem egy game van ki lehet hozni 0-ra vagy keresni vele de az is jó ha csak 2$-ra :)
5.
5.
Drazhar
#1: Mióta adsz te bármiért is 12$-t?
4.
4.
mestermagyar
Ez a franchise valaha egy jó multis mókát ígért egy jó singleplayerrel, és soha nem nyújtotta nagyon egyiket se. És te jó ég, 6 év után leheli ki a lelkét 2 egyformán rossz résszel és egy halom dlc-vel. Kár érte, többre volt hivatott.
3.
3.
Én most kezdtem el játszani vele és tetszik.
2.
2.
Kaslerka
2300ft egy kulcs. Annyit megér szerintem már.
1.
1.
crytek
Aztán kiknek? Valaki tolja még ezt? Remélem nem és Humble havi csomagba beköszön majd mielőbb :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...