Március végén jön a Mafia III első kiegészítője

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 17.
  • Letöltés
Link másolása
A Hangar 13 bejelentette, hogy március végén érkezik a Mafia III első fizetős DLC-je, a Faster Baby! A csomag egy teljesen új területre kalauzol el: habár Sinclair Parish New Bordeaux közelében van, hangulatában eltér tőle.

A Sinclair Parish-ben játszódó Faster Baby! DLC-ben gyors autókat vezethetünk, drámai üldözésekben vehetünk részt, miután Lincoln egy Roxy Laveau nevű hölggyel társul, hogy leszámoljon egy korrupt seriffel, aki szinte terrorizálja a helyi polgárjogi aktivistákat.

A kiegészítő számos új funkcióval érkezik: autóvezetés közben lelassíthatjuk az időt, robbanóanyagot dobhatunk a kocsink elé vagy mögé. Repertoárunkban megjelennek az aknák, de két új járművet és két új ruhát is szerezhetünk magunknak. Kapunk egy új Activityt is Herbalism néven, amit egy új karaktertől, MJ-től tanulhatunk meg.

A Mafia III első bővítménye része a szezonbérletnek, de külön is megvásárolhatjuk. Egészen pontosan március 28-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

5.
5.
Punisher14
Ne fikázzatok már állandóan. Ha rátok hallgatnék egy játékkal sem játszanék. Nem egy egetverő nagy zsuga, de egyáltalán nem olyan rossz játék ez a Mafia3.
4.
4.
ollie92
#3: Ilyen az amikor szemetet adnak el egy név alatt. Míg a Mafia I teljesen a csehek kezében volt, akárcsak a Vietcong, jól működött, ha grafika nem is volt a csúcson, de a játékmenet akkoriban magas szintet tartott. Aztán jöttek az amcsik, hogy segítsenek még pénzzel beszállni, aztán jöttek a azte ne így, hanem úgy dolgok és úgy is nézett kia a Mafia II. Csomó mindent elvetettek, vagy kiszedtek. a Mafia III meg már csakis a kaliforniai csapat hegesztette. Hát, úgy is néz ki, mind a grafika, optimalizálás, játékmenet egy hányás. Maradjanak annál amihez értenek, füvezni és buzulni, úgyis az most olyan menő...
3.
3.
dvs00
Sajnos a másodiknál is nagyobb bukta a Mafia 3, sőt ez után a 2-vel játszani iszonyú felüdülést is jelent. Sikerült totálisan tönkrebaszni a teljes franchise-t. Az izomagy főhős klisén viszonylag túltéve magamat, amikor meglátom, hogy az az alig néhány vezethető autóhoz még egy kibaszott törésmodellt sem csináltak a fejlesztők bazmeg, legszívesebben személyesen keresném fel a stúdiót és basznám a fejükbe a Collector's Edition-t. De úgy látszik már nem divat a részletes törésmodell egy open world játékban. Ennek fényében is kár erőltetni ezt a szart, főként, hogy egy autókra kihegyezet dlc-ről volna szó, a vérgagyi, GTA V-nél is ócskább irányításról inkább ne is beszéljünk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...