Amerikai toplista: a Resident Evil 7 vitte a hónapot

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét elemző NPD Group januári jelentése. Az év első hónapjában kisebb volt a forgalom, mint tavaly, a játékeladásoknak köszönhető, hogy nem lett nagyobb a visszaesés.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#11
#8: -1 Te meg a 4. résszel nem játszottál :)
#10
Nekem csak annyi bajom van a játékkal hogy zombik helyett megint ilyan hosszúfogú nyálkacucc az átlagellenségek. Hogy hasonlít e a klasszikusra? Játékmenetben valamennyit visszaad az első részéből, ház, repülőrovarok stb. és a 4-részben lévő parasztokból. Nincs azzal gond hogy kísérleteznek az Urbex, Texas farm horrorral, úgyis kevés ilyen van a játékvilágban. Az Outlast 2 lesz talán ilyesmi, ha nem is Urbex de talán Texas.
#9
YanezModerátor
#8: +1
#8
#6: Sztem o a 4-tol ismeri a sorozatot, kulonben nem mondana ilyet. Ebben a szellemben viszont orulok, h ez nem az a Resi. Nem kell a Resi 4-5-6 stilusa, en pont ezt az elveszetten maszkalos kilatastalansagot szeretem, nem azt, h 3 zombit rugunk le egy porgo rugassal.
#7
Ennyi, ami jó az jó :D
#6
#5: Pedig de, ez pont, hogy az a Resi, ami annak idején volt. Ha játszottál volna az első három résszel, akkor te is tudnád. ;-)
#3
En is csak odakat tudok zengeni a jatekrol. Egyszeruen imadom es mar idegtepo a varakozas, h vegre kint legyenek a DLCk.
#2
Na basszus.Visszaszívok mindent amit magáról a játék tartalmaról mondtam a múltban.Az kurva élet hogy nem olyan mint az eddigi Resik,amihez tartom is magam,de ez...ez...ez rohadtul jóra sikerült.Fosatós,paráztatós,nem ül le egy percre sem.Nagyon jó lett.
Mindezektől eltekintve ha a Redident evil főrésze ezt a vonalat viszi tovább,nem gond...sőt.
De én örülnék mondjuk egy klasszikus Resinek is.Nyomhatnák tovább a mellékágakat pl.
#1
Nem csoda hogy az első helyen van,hatalmas game.ki van platinázva és még mindig játszok vele.