Van esély a Metal Gear Solid-filmre

Az utóbbi időben néma csend honolt a Metal Gear Solid-film körül, amit már tíz éve szeretne nyélbe ütni a Sony Pictures. A rendező egy interjúban a terveiről beszélt, kiderült, hogy még mindig írják a forgatókönyvet.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#8
#7: A "mert" torolve

Szerkeszto gomb!!!!
#7
Jatekban oke, mert (bar nekem tul van csavarva), filmkent .....inkabb ne.
#6
Sorozatként inkább eltudnám képzelni, mint filmként. Egy max 2 órás filmben nem lehet elmesélni azt, amit az MGS-ről ellehet.
#5
úgyis csak egy elbarmolt, a mítoszt zanzásító fércmű lenne belőle: a tömegigény kielégítése miatt rajongóknak élvezhetetlen, a rengeteg karakter s történetszál összetömörítése miatt az egyszeri nézőknek meg követhetetlen lenne.
#4
Hát én nem sok "hipererőszakos" részre emlékszem vagy nekem magas az ingerküszöböm.
#3
Mi anó annak örültünk, mert tudtuk hogy ha Kojima rendezi akkor fasza film lesz. Most hogy nincs, nem kéne próbálkozni vele, maga a szériát is hagyni kellett volna, de hát ha a konami még mindig szenvedni akar egy 100%-os bukásos címmel akkor hajrá! Silent hillt viszont rendezhetnének, ha már játékot nem csinálnak belőle...
#2
"Vogt-Roberts még nem tudja, hogy az MGS-film milyen korhatár-besorolást kap, de egy nagyobb büdzséből gazdálkodó, PG-13-as filmmel szélesebb közönséget is megszólíthatnak, ugyanakkor pedig a Deadpool bizonyítja, hogy egy felnőtteknek szánt kis költségvetésű film is lehet sikeres."

Ez így kb. nettó baromság. Mit bizonyít a Deadpool? Azt hogy az altesti humor a szuperhősöknek is jól áll. Mi köze ennek a MGS-hez. Meg hogy kisköltségvetés. Az állna csak jól egy MGS filmnek (szarkazmus). A történet lényegét amennyire ismerem a szériát el lehet mondani mindenfajta erőszak nélkül (vagyis direkt erőszak nélkül), ez szerintem nem vitás, nem tudom miért kell minden ilyen filmnél azon erőlködni, hogy milyen besorolást kapjon. Egy Gears/God of War esetében kell a 18+, itt nem értem miért ezen van a hangsúly.

Maga a Sony videójátékfilmek eddig elég gyengék (Ratchet), majd az Uncharted után kiderül, van-e értelme erőltetni az egészet.
#1
YanezModerátor
Én úgy vagyok vele, hogy anno jó lett volna egy MGS muvi, de most már minek? Persze jöjjön csak, mert ha jó lesz, akkor hurrá, ha pedig rossz, akkor nem muszáj megnézni.