Ghost Story Gamesként folytatja a BioShock-csapat

Már ami maradt belőle. Az Irrational Games három évvel ezelőtt jelentette be, hogy alapos átszervezéseknek néz elébe, azóta nem is nagyon hallottunk a fejlesztőcsapat felől.

Az Irrational Games három éve alaposan átalakult, a csapat alapítója és kreatív igazgatója, Ken Levine jelentette be, hogy a jövőben kisebb projektekben gondolkodna, amihez az akkori felállásuk nem passzolt. A srácokról azóta sem hallottunk semmit, annyit lehetett tudni, hogy 15 fő kivételével mindenkit elküldtek a cégtől, amely egyébként továbbra is a Take-Two szárnyai alatt működött tovább, és egy belső nézetű sci-fi játékon dolgozott.

Most valami történik végre. Levine-ék újra bejelentettek, a legfontosabb változás, hogy a jövőben Ghost Story Gamesként folytatják, és az a céljuk, hogy "immerzív, sztorivezérelt" játékokat fejlesszenek, ahol a játékmenet és a sztori egyaránt kihívást jelent a játékosok számára. A srácok finoman azt is belengették, hogy a BioShock-rajongóknak tetszeni fognak a fejlesztéseik, és egyébként továbbra is szerepet vállalnak a BioShock-közösségben.

A Ghost Story Games szintén a Take-Two része marad, és bár jelenleg is toboroznak a csapatnál, azt nem tudni, hogy hosszútávon mekkora stúdióvá nőheti ki magát. Jelenleg huszonnégyen dolgoznak Ken Levine oldalán.

0 komment - szólj hozzá!