A pénteki DLC-áradatból szemezgetünk

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 24.
  • Letöltés
Link másolása
A Resident Evil 7 ingyenes kiegészítőjéről már megemlékeztünk, azonban érkezett, illetve érkezik még egy-két érdekesség, amit érdemes megemlíteni. Kibővült a Deus Ex, a Civilization VI és a Steep is.

Egy darabig ennyi volt a Deus Ex

Megérkezett a Deus Ex: Mankind Divided második és egyben utolsó DLC-je. A kiegészítő A Criminal Past néven fut, és egy előzménysztori, amiben Adam Jensen első Task Force 29-küldetését játszhatjuk végig. Abszolút nem lesz veszélytelen, börtönbe kell juttatnunk magunkat, az a feladatunk, hogy beépüljünk és információt gyűjtsünk.

A DLC része a szezonbérletnek, egyébként pedig 12 dollárt kóstál - tessék megbecsülni, mert úgy néz ki, egy darabig nem lesz Deus Ex.

Megérkezett Ausztrália a Civilization VI-ba

Frissült egyet a Civilization VI is. A Steamen keresztül érkező frissítés a kötelező javítások és egyensúlyozások mellett új funkciókat is magával hozott: alakíthatunk csapatokat a multipalyerben, és a modtámogatás is elérhetővé vált. Emellett egy új fizetős DLC is elérhető, ez Ausztráliát és egy hozzá kapcsolódó szcenáriót tesz hozzá a játékhoz.

Az országot John Curtin vezeti, aki Ausztrália egyik legmegbecsültebb vezetője: 1941-45 között volt ő a miniszterelnök, vagyis a második világháború idején tevékenykedett, emellett a szociálpolitikai intézkedései miatt maradt emlékezetes karaktere az államnak.

A Steep-játékosok Alaszkát hódíthatják meg

Már PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is tölthető a Steep ingyenes DLC-je, az Alaska. Az új helyszín a Denali, ahol egy raklapnyi új kihívás vár ránk, továbbá a karakterünkhöz is kapunk új kiegészítőket. A DLC ingyenes.

Öt dollárba kerül a Final Fantasy XV következő DLC-je

A játék hivatalos weboldalán erősítette meg a Square Enix, hogy 5 dollárba kerül majd a Final Fantasy XV következő DLC-je, az Episode Gladiolus. A kiegészítő főszereplője nem meglepő módon Gladio, és már azt is tudjuk nagyjából, hogy mit csinálunk vele: ha emlékeztek, hősünk az alapjáték egy pontján eltűnik egy időre, hogy Cor mellett tanuljon - nos, ezt az időszakot dolgozza fel az adalék.

Hírünkben ez a csomag a kakukktojás, hiszen csak március 28-án várható a megjelenése.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...