Visszahozzák az osztott képernyőt a Halóba

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 24.
  • Hír
Link másolása
A 343 Industries meglepően sok kritikát kapott, amiért kihagyta a Halo 5-ből az osztott képernyős módot. Hiába volt rá oka, a rajongók ezt nem tudták elfogadni, úgyhogy a jövő Halo-játékainál már ezzel is számolnak.

Bonnie Ross, a 343 Industries vezetője az idei DICE rendezvényen ígérte meg, hogy a jövőben minden Halo-játékukban lesz osztott képernyős játékmód. Habár a Halo 5: Guardiansből ez kimaradt, a csapat rengeteg kritikát kapott emiatt, állítása szerint ez volt az egyik "legfájdalmasabb tanulságuk", mióta átvették a sorozatot.

A fejlesztőcég valószínűleg nem is gondolt arra, hogy ekkora visszhangja lesz a döntésüknek. Korábban arra hivatkoztak, hogy már csak a rajongók egy kisebb tábora játszik így a Halókkal, ráadásul technikai oka is volt annak, hogy lemondtak a split-screenről: a Halo 5-öt fix 60 fps-re lőtték be, az osztott képernyő pedig ezen a téren biztos bezavart volna.

Azt viszont már korábban megerősítették a srácok, hogy a Halo 5-be később sem fogják belepeccselni az osztott képernyős játékmódot.

6.
6.
supair
Szerintem nem a split screen adta a halo gerincét! Kellemes kis plussz volt a játékban ami sokaknak hiányzik máig.
Nekem is.Ettől még a Halo Halo.........:-)
5.
5.
DON GONDOCS
Remélem a 6 rész nem csak a coopal fog nagyott robbantani, de a multi mellet a kampányban is odateszik magukat :)
4.
4.
kopic
Az meg szegyen, hogy nem hajlandoak belerakni peccs formajaban, vagy inkabb nem is akarjak.
3.
3.
kopic
Split screen kihagyasa egyenlo volt a rajongok tokonrugasaval, mert szerintem ez adja a Halo egyik legfobb gerincet ! Haverokkal offline nyomni legendas fokozaton...az ilyet semmilyen online coop nem fogja visszaadni soha.
1.
1.
McDuff
Ez nagyon jó hír! Helyes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...