Genesis Alpha One - több mint egy sci-fi FPS

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Team 17 adja ki a német Radiation Blue sci-fi akciójátékát, melyben a lövöldözés, a bázisépítés és a túlélés egyaránt fontos szerepet kap. A közeljövő háborúit korrupt rezsimek és a Föld védelmét segítő államok vívják.

Igazi műfajkavalkádot ígér a német Radiation Blue új játéka. Alapból egy roguelike-szerű belső nézetű lövöldözős anyagnak néz ki, ám itt a bázisépítéssel is foglalkoznunk kell, illetve nem árt, ha a játékos minél tovább életben marad az intergalaktikus környezetben.

A történet szerint a közeljövőben a Föld erőforrásai kiapadtak, ráadásul a környezetszennyezés is pusztító méreteket öltött. A társadalom összeomlott, a korrupt rezsimek és a globális kapitalizmus mindent felemésztett. Ám négy befolyásos vállalat még hisz abban, hogy minden jóra fordul, így megalapítják a Genesis-programot.

Mi vagyunk a stílszerűen Genesisnek hívott csillaghajó kapitánya, küldetésünk az, hogy eljussunk az űr még feltérképezetlen területére. Űrhajónk menedzselése is ránk vár, farmokat építhetünk, idegen technológiákat kutathatunk, lényeket klónozhatunk és persze felfedezhetjük a hatalmas, véletlenszerűen generálódó univerzumot. Döntéseink igen fontosak lesznek, összpontosíthatunk hajónk védelemére vagy teherkapacitására, elvégre soha nem tudhatjuk, mit hoz a jövő.

Noha a Radiation Blue egy viszonylag friss csapat, tagjai korábban a Hitman: Blood Money, a Spec Ops: The Line, a SpellForce 3 és a The Settlers című játékokon dolgoztak.

Megjelenési dátum még nincs, annyi biztos, hogy az Unreal Engine 4-gyel hajtott Genesis Alpha One PC-re és "konzolokra" érkezik valamikor.

4.
4.
PaprikaJancsi
Szerintem ebből egy meglehetősen élvezetes játékot lehetne kihozni, ha változatos, és élvezetes lesz. Tele kell tömni tartalommal, az a lényeg, a játékmenettel nincs sok gond. Viszont a látvány tényleg elég zavaró.
2.
2.
crytek
Allison Road-ot bezzeg visszaadták ...
1.
1.
DON GONDOCS
Alapjába véve tetzik, de miért világít minden textúra :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...