Folytatást kaphat a Sunset Overdrive?

Az Insomniac Games vezetője, Ted Price szerint nincs kizárva, hogy a 2014-ben bemutatott, Xbox One-exkluzív Sunset Overdrive valamikor folytatást kapjon. A jogok egy része ugyanis a csapatnál maradt.

Az már tavaly októberben kiderült, hogy hiába rendelkezik komoly rajongóbázissal a 2014-ben bemutatott Sunset Overdrive, a Microsoft egyelőre nem tervezi, hogy a mostanában bevezetett Xbox Play Anywhere kezdeményezés keretén belül Windows 10-re költöztesse a játékot.

Éppen ezért meglehetősen érdekes, amit Ted Price, az Insomniac Games vezetője a Game Informernek nyilatkozott. Price ugyanis elárulta, szívesen visszatérnének egy folytatás erejéig, igaz, erről elsősorban a Microsoftot kellene megkérdezni. Utána viszont azzal folytatta mondandóját, hogy teljesen elkötelezettek a sorozattal kapcsolatban, és ahogy azt egy ideje már tudjuk, a jogok egy része is náluk van, így megvan az esélye annak, hogy további Sunset-játékokkal jelentkezzenek a jövőben. Mint mondta, ígérni semmit se tud, ahogy időbeli terveik sincsenek még, de mindez jól jelképezi, mennyire elkötelezettek amellett, hogy szokatlan élményeket alkossanak.

A csapat egyébként jelenleg egy komolyabb projekten dolgozik, ez a PlayStation 4-exkluzív Pókember-játék.

9 komment - szólj hozzá!