The Elder Scrolls Online - túl a nyolcmillión

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 25.
  • Biznisz
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy remekül teljesített a The Elder Scrolls Online, a játék rendezője, Matt Firor ugyanis nemrég úgy nyilatkozott, hogy több mint 8,5 millió példányt sikerült eddig értékesíteni a játékból.

Az MMORPG.com oldalán olvasható beszámoló szerint Matt Firor, a The Elder Scrolls Online rendezője nemrég arról adott hírt, hogy már több mint 8,5 millió játékossal büszkélkedhet az online fantasy-kaland. Ebben a számban nem csak a regisztrált felhasználókat vették alapul, hanem a játék tényleges eladási mutatóit vették figyelembe.

A játék sikerét egyébként jól mutatja, hogy 2016 júniusában ez a szám még csak 7 millió volt, így kevesebb mint egy év leforgása alatt közel 1,5 millió játékossal bővült a játék online univerzuma.

A rajongótábor jó eséllyel még tovább fog hízni, hamarosan ugyanis új kiegészítést kap a játék, aminek köszönhetően már Morrowindbe is ellátogathatunk majd. A 40 dolláros csomag június 6-án debütál és 30 órányi extra tartalmat ígér.

11.
11.
Hab
#10: Nem tudok számokat, de EU szerver elég népes ahogy látom. Abban szinte biztos vagyok hogy nyereséges vállalkozás.
Én szeretem az ESO-t, jól el vagyok vele.
10.
10.
Csoki80
Kíváncsi lennék mennyien játszanak ténylegesen ebből a 8 millióból...
9.
9.
Extol
40 dollár - 30 óra. Ezért nem játszom vele már rég
8.
8.
Heldengeist
#7: Vagyis egyáltalán nem oldódnak meg a szinteződéssel, mert a műfaji sajátosságokra az csak minimális hatással van.
7.
7.
Heldengeist
#6: Azok a "hibák", amik az én lelkesedésem elvették, 2/3 részt műfaji sajátosságok, 1/3 részt pedig nem oldódnak meg a szinteződéssel.
6.
6.
masterjim
#5: kipróbáltam több mint egy éve,szégyenlem,de jó pár embert lebeszéltem. kb. Egy hónapja újra folytattam,meglepett milyen szórakoztató. Igaz amit mondanak,kb lvl20 felett indul be a játék. remekül szólózható,bár előfizetek,nem fogok belehalni.
Nálam van egy elvi kérdés,ha a szórakozásába befektetett kb. 1euro/dollár körüli az ár már bőven megérte. Az ESO előfizetve is költséghatékony,jó szívvel ajánlom mindenkinek. Írom ezt kb 10év solo Wow-al a hátam mögött
1.
1.
silkgoat
Ennek a fele megvette, jatszott vele kicsit, aztan keruli mint egyszeri ember a tulerett sajtot. :D
En inkabb elovettem a Morrowindet (es beletolok megint 270 orat :D )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...