Idén jöhet a Shenmue I-II Remaster?

Link másolása
Úgy tűnik, tényleg nagy esély van arra, hogy elkészül a sokak által áhított Shenmue Remaster. Megbízható források szerint még idén jöhet az újrakevert változat, ráadásul PC-re is megjelenhet.

Januárban már voltak arra utaló jelek, hogy készül a Shenmue-sorozat felújított változata. Ezúttal megbízható iparági források állítják, hogy valóban fejlesztés alatt áll a remaster verzió.

Állítólag a sorozat első két része egyben fog megjelenni valamikor 2017-ben, a Shenmue III érkezése előtt. Azt is tudni vélik, hogy a felújított kiadás PC-re/Steamre érkezik, de más platformokról egyelőre nincs szó.

Hivatalos bejelentés természetesen továbbra sem érkezett, de nem lennénk meglepődve, ha igaz lenne a pletyka.

5.
5.
isti89
#4: Hidd el lesz katarzis. :) Azèrt nem volt annyira elterjedt ès híres mert a dreamcast-et a PS2 igen csak hamar lemosta a piacról. Pedig egy nagyon jó kis gèp volt a maga idejèben. Egyèbkènt a Shenmue megjelent Xbox classicra is annak idejèn. Mèg bundle csomagban is lehetett kapni az Xbox classic gèppel együtt(nekem is ilyen volt).
4.
4.
crytek
#2: PC-re nem voltak. Így most mi pc-sek is megtudjuk végre mi is ez. (De nem várok katarzist mivel ha valami jó cucc nem akkor tudod meg hogy létezik ilyen amikor már készül a 3. része....)
2.
2.
isti89
Azèrt ekkora hülyesèget! A Shenmue 3 kèszül PS4-re de az előző rèszek remasteredjeit meg egyelőre csak pc-re meg steam-re kèszítik. Alapnak kène lennie a PS4-es verziónak is hisz szerintem sokan csak most kószolnak majd bele ennek a csoda játèknak a világába. Persze az új versenyzők mert èn ezeken nőttem fel. :) Az ő szemponjukból logikusabb lenne ha a gèpükön vègigtolhatnák az előzmènyeket is hogy èrtsèk is az egèsz sztorit. Nem mindenkinek van otthon a PS4 mellett egy gamer gèpe. Nekem legalábbis a PS4 mellett csak egy netezős gèp van persze nem őskori de játèkra nem igazán való.
1.
1.
Rakottkrumpli
Pedig aszittem h dreamcast exkluzív lesz :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...