Kiszivárgott kép az Assassin’s Creed: Empire-ről?

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 27.
  • Pletyka
Link másolása
A Redditen nemrégiben felbukkant egy screenshot, ami állítólag a következő Assassin’s Creed-játékból származik. A jelek szerint tényleg az ókori Egyiptomban játszódik az új rész, hacsak nem kamu az egész.

Egy állítólagos kiszivárgott képtől hangos mostanság a Reddit és a NeoGAF fóruma: a rajongók spekulációi szerint az alábbi screenshot az új Assassin’s Creedből származik. Ez alapján az Empire munkacímen futó alkotás a korábbi pletykáknak megfelelően tényleg az ókori Egyiptomban játszódik.

A forrás egyelőre ismeretlen, annyi azonban bizonyos, hogy főhősünknek görög stílusú pajzsa van, csuklyáját hátratolta, és úgy néz ki, hogy egy piramis bejáratánál ácsorog. A kommentelők szerint a karakterdesign hasonlít a Ubisoft 2013-as Osiris projektjében látottakhoz, így az is lehet, hogy egyszerű hoaxról van szó.

Tavaly decemberben már kiszivárgott egy kép, amely a folytatás menüjét ábrázolja. A játék a legjobb esetben idén érkezik, de ez még nem száz százalék. Bárhogy is lesz, esélyes, hogy Nintendo Switchen is napvilágot lát az Empire.

13.
13.
patka21991
Ez alapján a kép alapján hogy a fenébe lehet arra következtetni, hogy Egyiptomban fog játszódni.Oké, hogy ezt pletykálják, de hogy a cikk írója egyetértően bólogat ehhez, eme kép alapján, számomra ez vicc. Még egy hieroglifa sem látszódik a képen. A görög pajzsból én inkább a Peloponnészosz-félszigetet mondanám helyszínnek.
12.
12.
patka21991
#9: Szerintem akit irányítunk a jelenben Ő Desmond Miles. De ez csak egy megérzés.
9.
9.
Szerintem pedig pont arra van most szüksége a sorozatnak, hogy a megszokottól végre eltávolodjon, és ha a pletykák igazak, akkor ez a rész pontosan ezt fogja tenni, egyfajta rebootként szolgál majd.

#5: Ez is jó gondolat, de csak ugyanazt tudom mondani, mint amikor egy új PoP lehetősége merül fel. Az Ezio-trilógiát (nem csak őt, hanem a legtöbb karaktert, a történetet, helyszíneket, a hangulatát) nagyon szerettük, de engedjük végre el. Mellesleg óriási ez a franchise is már, még az utolsó képregényben is rá lehetne bökni valakire, aki köré egy izgi játékot fel lehetne húzni.

A Syndicate végéből ítélve, én bízom abban, hogy Juno-val végre kezdenek is valamit, mert idén már 5 éve (!) húzzák. Remélem, újra kapunk egy értékelhető jelen-szálat vele, mert abban is van bőven potenciál. Például elég jó húzás lenne az, ha a játék során kiderülne, hogy az általunk irányított karakter maga Aita egyik inkarnációja. Vagy még ha nem is mi alakítanánk, Juno szereplésével adná magát a jelenléte, mint kulcsszereplő.
8.
8.
Gykrizsi
Szerintem semmi baj nincs vele. Plusz poén lenne, ha a római vagy görög érába játszódna és átugorhatnánk oda is.
7.
7.
Skygameboy
Nekem bejön ez az egyiptomi téma ,de a kép szerintem se valós .Minden esetre az e3-on várok valami trailert róla.
6.
6.
imchristailor
En is passzolok egyiptomnal.. ennel otletesebbet is osszetudnak hozni. Persze nem fognak, de az mar mindegy xd
5.
5.
HunterCapybara
Bármit csak azt ne. Én lennék a legcsalódottab, ha egy ilyen neves sorozatot elrontatának, egy ókori Egyiptommal. Annyi lehetőség rejlik a sorozatban. Ott van Claudia karaktere, aki Ezio 5 éves távollétében irányította az Itáliai Assassinokat. No belőle például tökéletes karakter lenne. Nem kell az Egyiptom!
4.
4.
#3: "A forrás egyenlőre ismeretlen"

3.
3.
Egyenlőre = egyenlő részekre.

Amire te gondolsz, az az egyelőre.

"Újságíró". :-(
2.
2.
elgeri
Értem én, hogy ez egy kalóz kép, meg hogy még bőven fejlesztés alatt áll.
De tuti, hogy ez a kép nem a most készülő játékból való. Sokkal inkább valami régről előkapart, max. megpiszkált, kamu kép ez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...