Tavasszal indul az Xbox Game Pass

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Kihívót kap az EA Access, Phil Spencer ugyanis hivatalosan is bemutatta a Microsoft saját szolgáltatását, a tervek szerint legkésőbb tavasszal bemutatkozó Xbox Game Pass előfizetéses megoldást.

Mozgalmas év elé néz a Microsoft Xbox-részlege, hiszen idén minden a bivalyerős Skorpióról és az új gép képességeit kiaknázó játékokról fog szólni. Phil Spencer azonban egy nemrég tett nyilatkozatban elárulta, a jövőben az Xbox Live funkcióit is tovább szeretnék bővíteni, fejleszteni, így most tavasszal hivatalosan is bemutatkozik az Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatás, ami havi 10 dollár ellenében nyújt majd játékokat. Az EA Access szolgáltatásához hasonló megoldás kezdetben több mint 100 játékkal indít, amelyek között nem csak Xbox One-játékokat, de a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően régi, de közkedvelt Xbox 360-alkotásokat is találunk majd.

Az új lehetőség mögött olyan kiadók sorakoztak eddig fel, mint a 2K, az 505 Games, a Bandai Namco Entertainment, a Capcom, a Codemasters, a Deep Silver, a Focus Home Interactive, a Sega, az SNK Corporation, a THQ Nordic, a Warner Bros. Interactive Entertainment és természetesen a Microsoft Studios. A nyitókínálatban olyan játékokat találunk majd, mint a Halo 5: Guardians, a Payday 2, az NBA 2K16 vagy a SoulCalibur II. Ráadásul a majdani katalógusban megtalálható minden játékra és azok kiegészítőire kedvezményt kapnak az Xbox Game Pass-tagok, így ha vásárlásra adod a fejed, még így is spórolhatsz. A szolgáltatásban egyébként folyamatosan cserélődnek a játékok, így minden hónapban frissülni fog a kínálat.

25.
25.
Gykrizsi
Elolvastam más oldalon, ott az volt írva, hogy egy-két játékot cserélnek le havonta, nem az összeset. Gondolom azokat, amire nem volt igény, nem játszottak vele. Ha teszem azt, látják hogy a Mad Maxet többet tolják mint minden mást, akkor azt nem fogják lecserélni.
24.
24.
Klank
Elsőre jónak tűnik. Két kis buktatót tudok elképzelni. Kiveszik a kínálatból azt a játékot amit épp tolsz. Illetve, ezzel párhuzamosan a Games with Gold játékok színvonala csökkeni fog.
23.
23.
RangerFox
One-ra elég jó kis szolgáltatások vannak, az EA Access nagyon jó és arányaiban olcsó szolgáltatás, most jön ez, és mostanában a Live mellé is jó játékok jönnek. tetszik a dolog.
22.
22.
csete1
#21: Ha összedinszteled egy kis hagymával, segítek megenni!
17.
17.
deda1993
#13: Ez az egész csak egy vicc. Egy éves Gold tagság amúgy is drágább, mint egy éves Ps Plus tagság. Több pénzért elvárható, hogy drágább játékokat adjanak. Ha multizni is akarsz ezzel együtt a kettő már elég drága, majdnem 15 euró. Tíz dollárért adhatnak is jó játékokat.
15.
15.
DON GONDOCS
Jó látni hogy igyekeznek, valami új szolgáltatással nyitni a játékosok felé, mire megjelenik a scorpio addigra gondolom a felhozatal is kecsegtető lesz. Kíváncsi leszek mit lép erre a konkurencia.
14.
14.
Gykrizsi
Szerintem király, ha jó lesz a lista, én befizetek.
13.
13.
dcba
#1: Nincs benne a multi, ha a kinalatban levo jatekok multijaval akarsz jatszani, akkor Gold elofizetes. Mondjuk sztem is kiralyabb lett volna ez, ha a Goldba implementaljak bele, mert akkor a multival, a jatek kinalattal es a leertekelesekkel tenyleg olyan erzest keltene az egesz, h megeri az arat. Bar az xbox legalabb probalkozik, h adja a ONE-osoknak a 360as jatekokat is es a kinalat tobbszor ertelmes mint PSen, ahol 90%ban vicc kategoria a havi kinalat.
12.
12.
semike
Ez tok jo!!!
Lassuk a listat!
11.
11.
elgeri
#10: Még mindig az EA Access egy verhetetlen ajánlat: 6000 Ft / év, és csak bővül az elérhető játékok listája.

Még nem használtam ki, mert sose volt annyi időm, hogy kifogyjak a játékokból. De remélem nagyon nem is fog változni a konstrukció, mert egyszer élni szeretnék vele.
10.
10.
elgeri
Nem rossz, nem rossz!

Engem csak egy részlet kedvtelenített el :(
Lehet hogy nem bővülni, hanem cserélődni fognak a játékok?
Akkor az éppenséggel rosszul is kijöhet.

"A szolgáltatásban egyébként folyamatosan cserélődnek a játékok, így minden hónapban frissülni fog a kínálat."
1.
1.
Yanez
Szerintem sokkal logikusabb lett volna, ha a Live-ot toldják meg ezzel. Ergo van aki multizni is akar, meg ezt sem ellenezné, annak mondjuk lenne lehetősége, hogy ne fizessen teljes összeget a két szolgáltatásért, hanem mondjuk a 2/3-át. Cserébe mondjuk nem kapná meg a havi ingyen címeket. Ha viszont ebbe a szolgáltatásba a multi is beletartozik, akkor nem szóltam, sőt, emelem kalapom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...