Készül a Sleeping Dogs filmváltozata?

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Hiába hever parkolópályán a Sleeping Dogs, úgy fest, ha új játék nem is, filmváltozat készülhet majd hozzá a jövőben. Ráadásul a Rogue One: A Star Wars Story színésze kapta a főszerepet benne.

A Deadline jelentése film készül a Sleeping Dogs alapján, a hírek szerint a Fast and Furious-sorozatot is jegyző produkciós cég, az Original Film felel majd az adaptációért. A lap már a főszereplő kilétét is felfedte, úgy tudni ugyanis, hogy a Rogue One: A Star Wars Story Chirrut Îmwéje, Donnie Yen alakíthatja Wei Shent.

A Sleeping Dogs története szerint Wei Shen egy hongkongi-amerikai rendőrtiszt, aki beépül egy bűnszervezetbe, hogy belülről építse le azt. A 2012-ben PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, két évvel később PS4-re és Xbox One-ra megjelent játékban Will Yun Lee alakította a karaktert. Habár a nyitott világú akciójáték meleg fogadtatást kapott, a Square Enix sokáig nem volt elégedett az üzleti teljesítményével.

A Sleeping Dogs mögött álló United Front Games később egy spin-offban gondolkodott, illetve a folytatással is lobbizott a kiadónál, végül azonban kénytelen volt lehúzni a rolót.

3.
3.
markoci555
már olyan rég játszottam, hogy nem emlékszem teljesen a történetre, de valamiért az van bennem, hogy jó volt, és simán mehetne filmre is :D
2.
2.
Viszont szerepelt egy Rogue One-ban, így vele már kapásból több nézőt találhat meg a film.
1.
1.
Macifasz
Akkor már miért nem Wei szinkronhangját, Will Yun Lee-t kérték fel, aki szintén színész és verekedni is tud. :-/ Csípem Donnie Yen-t, de semmivel nem jobb színész, mint Yun Lee.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...