Nem marad magára a The Division

  • Írta: Shifty
  • 2017. március 3.
  • Hír
Link másolása
A hét elején bejelentett új Avatar-játék után a Ubisoft igyekezett tisztázni, hogy hiába a Massive Entertainment dolgozik majd a produkción, a The Divisiont a jövőben sem hagyják magára.

Ahogy arról a hét elején beszámoltunk, a Ubisoft dirigálja majd a jövőre mozikba kerülő új Avatart is felvezető, illetve a film univerzumát jobban részletező, kiegészítő játékot. A fejlesztést a James Cameron alapította Lightstorm Entertainment és a legutóbb a The Divisiont jegyző Massive Entertainment fogja végezni.

Ennek apropóján a kiadó nemrég le is szögezte, hogy a csapat tavaly megjelent akció-RPG-jét nem érinti az egyelőre cím nélküli Avatar-játék, azon ugyanis egy teljesen különálló, belsős csapat fog dolgozni, így a The Division támogatása a jövőben is biztosított lesz.

Ez azt jelenti, hogy a Ubisoft az Avatar-játék bejelentését követően is hosszútávon gondolkodik a The Division kapcsán, vagyis a frissítések és egyéb újdonságok nem fognak elmaradni. Hamarosan egyébként beszélni is fognak ezekről.

A játék legújabb kiegészítője, a Last Stand egyébként most jelent meg.

12.
12.
CitromH
Ez az új domination DLC nagyon felpörgette a dolgokat. Kár, hogy peer to peer alapon működik, így van néha lag. Más gondom nincs :) Szerintem az armor és stamina nerfel sokkal kiegyensúlyozottabb lett. Ajánlom mindenkinek!
11.
11.
zozo76hun
az volt a duma hogy a 3. dlc-vel majd uj varosresz erkezik. vegulis erkezett de azt nem gondoltam hogy ez kimerul abban hogy a dark zone-ban lett ket utcaval tobb... :)
7.
7.
Firsttime
Szurkoljatok a dortmundnak meg a roma-nak. Ha nem nyernek nem veszem meg...
5.
5.
HunterCapybara
Szerintem pazar lett a játék ezekell a frissítésekkel. Persze sokkal jobb lett volna, ha ezt alapból bele rakják, mivel szerintem az alapjáték jelenlegi állapotában teljes.
3.
3.
Gykrizsi
#2: Most már olcsón beszerezhető kieggel együtt, szerintem megéri :)
2.
2.
Firsttime
Bétáztam annó, de valahogy mégsem vettem meg pedig tetszett. Éppen most töltöm a free-t hátha megjön a kedvem a vásárlásra :D
1.
1.
Gykrizsi
Azt leszámítva, hogy a kiegészítők egy része belefért volna az alap játékba, szerintem egy király kis játék. Én rendesen elvagyok vele, egyáltalán nem bántam meg a megvételét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...