A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az eseménydús március. A héten Bolíviába megyünk, hogy felszámoljuk a Santa Blanca drogkartell tevékenységét, majd androidok oldalán szállunk harcba, hogy megmenekítsük a bolygónkat a hódító gépektől.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#12
Valamit mostanság vetítik az Állati csetepata nevű családi mozifilmet, azt is érdemes megnézni, noha nem vetítik le mindenhol
#11
#8: Értem.
Szóval ha félreértettem valaki mondandóját, akkor hazudok. :D
Ez aztán az észjárás. XD
LOL!! :D :D :D :D
#10
Koponya sziget az fasza!
#6
#4: Ezt most úgy mondod, mint ha más szent és sérthetetlen lenne a témában és csak ők kínálnának Season Passt. :D
Mióta feltalálták a Season Pass-t azóta e kifejezés hallatán mindig felvetődik a "kivágott tartalom" mint olyan. Ezzel viszont nem csak a Ubisoft-ra igaz, hanem a Sony, a Capcom, a EA, az Activisionre... stb. MINDENKIRE!
Ez a divat.
Ha kell a season Pass megveszed, ha nem akkor nem.
Ennyi.
#5
Pénteken megérkezett a Ghost recon Wildlands GOLD EDITION példányom az Ubisofttól szóval már javába tolom. ISTENCSÁSZÁR a játék!!! ;)
OHHH JEEE!
#4
#2: Úgy van, az egész játék csak egy demó, amivel megint átvernek mindenkit. A Sunyik uborkák, már a megjelenés előtt kiadták,hogy mi lesz a drága SEASON PASS tartalma. Tehát nagy része akár kész is lehet, de nem adják az egész játékhoz.
Tróger banda !
#3
Informativ kerdes: Nem lehetne linkeket berakni az egyes cimek ala? Marmint, hogy pl. a mozipremierek neve egybol az IMDB linkjukre mutasson? Tudom picit maceras, de nem lenne rossz...
#1
Pénteken már a polcon volt a Wildlands. Itt nálunk, a bevásárló központban. Kicsit elnézték a dátumot??:D