A héten leplezik le a Destiny utolsó eventjét

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bungie megerősítette, hogy a héten kezdődő livestream-sorozatban rántja le a leplet a Destiny utolsó frissítéséről, az Age of Triumph-ról. Már egy rövid teasert is kaptunk a várható tartalmakról.

Bár manapság már Destiny 2-ről szólnak a hírek, az első részről sem feledkezett meg a Bungie. A harmadik évét taposó shooterhez hamarosan befut az utolsó frissítés, az Age of Triumph. Az első konkrétumokat a szerdai livestreamben osztják meg a fejlesztők, amit még további adások követnek.

Az már biztos, hogy visszatér a játék egyik klasszikus raidje, a Vault of Glass, újra felfedezhetjük a Destiny "legjobb pillanatait", valamint friss küldetések is várhatóak - igazi örömjáték lesz ez a veteránok részére, mielőtt végleg búcsút vesznek az anyagtól.

Magyar idő szerint március 8-án, este 7-től érdemes a streamre kapcsolni. 

3.
3.
Dark_Temptation
na ez az a játék,ami grandiózus lehetne. de pénzéhes szarházi activision elkúrta.. annyi content, annyi potenciál van benne.. de sehol semmi.. inkább csak grind grind grind :/ a kettővel se lesz máshogy...
2.
2.
Aanash
1.
1.
maktub
Amekkora felhajtást csinálnak a bejelentés körül, ahhoz képest rohadt kevésnek tűnik, amit nyújt ez a "frissítés". Ahogy elnézem, mindössze adnak egy évkönyvet, aminek a pontjait teljesítve újra kell játszani a korábbi tartalmakat, és kész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...