The Division - két ingyenes DLC jön idén

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 9.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft ingyenes nyalánkságokkal ünnepli a The Division megjelenésének egyéves évfordulóját, továbbá elhintette, hogy további DLC-k várhatóak 2017-ben, amikhez nem szükséges újabb szezonbérlet.

Ha március 16-ig bejelentkezünk a The Divisionbe, ingyenes évfordulós tartalmak ütik a markunkat: egészen pontosan egy új Rocky-Style emotikon, valamint 200 prémium kredit. Március 11-ig pedig dupla jutalom jár a High Value Targetek likvidálásáért, szóval soha rosszabb szülinapot!

A Ubisoft Massive a tegnapi livestreamben ismertette a jövőbeli terveket. Idén két nagyobb kiegészítőt kapunk, ráadásul az összes frissítés ingyenes lesz, nem szükséges hozzájuk újabb szezonbérletet váltanunk.

A DLC-k minden platformon egyszerre érkeznek meg. Az első csomag nyáron élesedik, ebben startolnak el a Seasonök, azaz a limitált ideig futó események. Mindegyik ilyen event esetében "erős módosítókat" kapunk, amelyek kísérletezésre ösztönzik a játékosokat. Az eseményeknek külön online ranglistájuk lesz.

Végre több loadoutot is eltárolhatunk, és közöttük szabadon válthatunk majd - ez egy régóta várt funkció. Teljesítményünktől függően, például bizonyos számú ölés után úgynevezett Feateket szerezhetünk, így más játékosok is látni fogják, hogy velünk nem éri meg packázni.

A második DLC inkább a narratívára gyúr rá, bár ezen a ponton új sztoriküldetésekre még ne számítsunk.

4.
4.
s4jtqkac
#1: Jah, meglepöen sokan ahoz képest, hogy milyen mélypontokat élt meg ez a game.
2.
2.
Firsttime
1.
1.
ollie92
Division, játszik még ezzel valaki 2017-ben ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...