The Elder Scrolls: Legends - itt a végleges változat

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Véget ért a The Elder Scrolls: Legends hosszas bétatesztelése, most már a játékosok a végleges változatot nyúzhatják. Ezzel együtt a Bethesda elárulta, hogy mire készül a következő hónapokban.

Véget ért a The Elder Scrolls világára építő free-to-play kártyajáték, a The Elder Scrolls: Legends bétatesztelése. A játékot tavaly április óta lehetett nyúzni egy zárt, majd nyílt tesztelés keretei között, azóta a fejlesztők egy sor változtatást és javítást eszközöltek a programon a rajongók visszajelzései alapján.

Ahogy az a mi tapasztaltainkból is kiderül, a The Elder Scrolls: Legends jóval több újdonságot vonultat fel annál, hogy a zsáner telítettségére hivatkozva elmehessünk mellette.

A játék egyelőre kizárólag Windowson játszható, azonban aggodalomra semmi ok, a következő hónapokban több másik platformon is elrajtol. A Bethesda a bejelentéssel párhuzamosan ismertette a menetrendjét is a közeljövőre, íme:

  • Március 23-án várható az iPad-rajt.
  • Április 5-én érkezik a Fall of the Dark Brotherhood kiegészítő.
  • Szintén áprilisban adják ki az androidos tabletekre szánt változatot.
  • Májusban Twitch-integrációra, Spectator módra és az úgynevezett Gauntlet módra számíthatunk: ez utóbbi afféle minibajnokságokat jelent, ahol a játékosok a saját paklijukkal csatázhatnak.
  • Tavasszal esedékes a macOS-premier.
  • Majd nyáron várható az okostelefonos verzió, méghozzá egy újabb adag kártya társaságában.


A Fall of the Dark Brotherhood egy új PvE-kampányt vonultat fel, ebben a játékosoknak egy kettős ügynököt alakítva kell beszivárogniuk a Dark Brotherhood soraiba, és belülről bomlasztani a társaságot. Küldetésünk során kulcsfontosságú döntéseket kell meghoznunk, ezek kihatással lesznek a játszható pályákra és a történet befejezésére is.

A kiegészítő pályái játékbeli vagy valódi pénzzel is megvásárolhatók, egyben pedig 20 dollárt kell fizetnünk a csomagért.

2.
2.
mephi
#1: Kipróbáltam, nálam marad a HS mellett. Messzemenő következtetéseket nem kell levonni, majd az idő eldönti, hogy ez a játék mennyibe fog fájni.
1.
1.
Kreto
Nem akarok senkit a HS ellen hangolni mert az egyik legjobb multiplatform kártyajáték. De ha most kezdenétek el játszani egy kártyás játékot akkor az inkább ez legyen. Sokkal több jutalmat ad a játék a kezdőknek mint a hs. Sokkal könnyebb meta paklit összerakni (bár ez részben annak köszönhető hogy még nincs sok kieg). Kapsz kártyákat accaunt szintlépéskor illetve azok upgradeit, valamint 3 win után is kapsz 1-et. Az accauntod képéval ráadásul tudod befolyásolni hogy milyen jellegű kártyát kapj. (pl ha ork profilképet választod nagyobb a valószínűsége hogy orc kártyát kapj.)

Nekem a HSből akkor lett elegem mikor egy nagyobb szünet után a sok kiegészítőt már nem tudtam kifarmolni és számomra élvezhetetlenné vált a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...