Fizetős DLC-t kap a Modern Warfare Remastered

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 10.
  • Letöltés
Link másolása
Vége a jó világnak, az ingyenes pályák után hamarosan fizetős kiegészítőt kap a Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Az Activision visszahozza a Variety Map Packet, amit 15 dollárért vásárolhatunk majd meg.

A Call of Duty: Modern Warfare Remastered tíz pályával rajtolt el tavaly novemberben, az alapjáték maradék hat térképét pedig később, ingyen tölthették le a rajongók. Eddig tartott azonban a jó világ, március 21-én ugyanis fizetős DLC-vel bővül a játék, a kilenc éve megjelent Variety Map Packet hozza vissza az Activision.

A 15 dollárt kóstáló pályacsomag az eredeti kiegészítő négy térképét (Broadcast, Chinatown, Creek, Killhouse) vonultatja fel felújítva, emellett tíz darab Rare supply dropot kapunk, amelyek mindenféle kozmetikai apróságot rejtenek. A megjelenés elsőként PS4-re várható, a többiek egy hónappal később ugorhatnak rá.


A Call of Duty: Modern Warfare Remasteredet mi is teszteltük: nagyon szép lett a játék, de az is igaz, hogy a játékmenete megkopott kissé az elmúlt évek során.

30.
30.
CJgabor
Ez egész egyszerűen felháborító. Pofátlanság. Eddig sem nőtt nagyra a szememben az Activision, de ez most kiverte a biztosítékot. A legnagyobb szégyen viszont azt éri, aki képes is fizetni ezért a szutyokért - ami X éve ingyenes DLC volt. A bortányos PC portról ne is beszéljünk...
Elképepsztő, hogy van pofájuk ehhez.
29.
29.
Klank
26.
26.
shatterhand
Ezt csak ugy: amikor latok egy elado battlefield1et,Horizont,barmit mindig megkerdeznem hogy miert adod el? A latvanya kiraly,szoval miert adod el? Na pont azert mert addig tartott a jatek..par napig,honapig. Ennyire szamit a grafika. A tartalom a lenyeg, hogy az meddig tart.
25.
25.
shatterhand
#13: :)
Ugye ez vicc.
Uncharted szep meg jo, de nalam mar a masodik ota csak unalom. 2.multija jo volt legalabb, de a sztori akcios lett. A 3. latvanyba megjobb,meg mozgasba, de a multija szarabb. A 4. Meg mar nem us erdekelt. Hoztad volna fel inkabb a last of ust ahol mindenben jobb. Bar tenyleg kulon kategoria, azzal is elvoltam 2honapig annyira jo a multija.. Azt ennyi. Van most last of us? Nincs. Adfig miert ne elvezzek codot. Bf nem erdekel, cod meg bejott. Es vegre jo latni egy fejlesztot aki folyamatosan figyel a jatekra. Masik ketto kesziti a sajat codjat, illetve tamogatja az elozot.
Horizont meg megvarom. Egyenlore raer. Ha a latvany erdekelne nem codoznak. A sztorija jo ahogy hallom. De kivarok ket het utan is megy-e az áradozas mert ugy szokott lenni. Egyenlore mindenhonnan a latvanyt emelik ki,de ahogy irtam az pont nem erdekel.
24.
24.
shatterhand
#21: Ez szep volt. Gratula :)
23.
23.
shatterhand
#22: Jav: vetitek ossze azzal
22.
22.
shatterhand
#20: Miert kene sajnalni? Senki nem kerte. Igazabol tök hulyen alltok a dolgokhoz. Sajat penzeteket veritek ossze aztal amire nem is költötök.
Akinek tetszik a cod valószínű koszi szepen elvan vele. Majd jin a dlc es megint elvan vele. Es kozbe eltelnek honapok ugy hogy vett egy alapjatekot meg par havonta par ezerert kiegeszitot. Es kozbe nem vett mas premieres jatekot 18ezerert mert nincs ra ideje vagy nem erdekli.

Szoval nem ertem masnak mi a gondja vele. Te ugyse veszed. Ellenben megveszel vmi hudebasszus jatekot 18ert,kijatszod ,eladod 15ert ,azt orulsz hogy par orara,napra fizettel 3ezret. Ezalatt aki codozik tobbszaz orat vigan elvan.
Nem az a jo ha vmit veszel akkor azzal jatszal is es ne azon agyalj mikor jobb eladni hogy azert megse bukjak?
21.
21.
Dark_Temptation
Aki ezt megvette, és a dlct is megveszi hozzá gratulálok. Egy igazi birka vagy. csak így tovább ;-)
20.
20.
Blazkowicz
Régebben rengeteget papoltam és fejtegettem, hogy ez mekkora okos lépés a pénzéhes cégektől, de közben mekkora butaság és a gamer társadalom szájbarúgása is egyben így kiadni egy Remastered játékot, most meg jön a fizetős DLC... Tudjátok mit? Nem sajnállom azokat akik megvették, (eddig sem tettem, irigyelni meg pláne nem fogom), egy dolgot sajnállok, hogy nem adják még sokkal drgágábban ezeket a DLC-ket, ha már ilyen idióták a népek és megveszik azzal az űrvacakkal együtt! :)
19.
19.
Codehook1337
Ez utan jon majd a broadcast is penzert? (Vagy az benne volt ingyen?)
18.
18.
Codehook1337
Anno ezt ingyen adtak a cod4 hez
15.
15.
kopic
WTF ?!
Ugy latszik van meg hova sullyednie az emberisegnek.
14.
14.
br1Koo
Ezt ugye nem gondolják komolyan? :D 15 dollár négy pályáért egy REMASTER játékban. Esküszöm ez már olyan pofátlan, hogy viccen kívül bűntetőjogi körökben kellene vele foglalkozni..
13.
13.
LexerTheFirst
#11: Whaaat?? Az Infinite Warfare jó lett??? xD azt hiszem valami ellentétes univerzumba kerültem :-D

Hasonlítsd össze az Uncharted 4-el vagy a Horizon: Zero Dawn-al,de hogy ne legyek Sony fanboj,például egy Gears of war-al,vagy Forza Horizonnal. Oké hogy mindegyik külön kategória,de hogy az Infinite Warfare-nél több élményt adnak,az tuti
12.
12.
Angelwing
Régen jó volt! De lerágott 1000-szer megunt játék. Csak a grafikai újítás miatt meg pláne nem érdekel. Az új Vietnámos részt csinálják meg jól mert sok kihagyott Cod után az érdekelni fog valszeg.
11.
11.
shatterhand
#9: Hát ha gondolod leirhatod mi az a tartalom ami a bf1ben most van. Palyak ,módok,fegyverek,mindent.
Grafikaban odabasz, meg hangulatban. De ezzel sose volt gond. Csak mikor ezt megszokja az ember akkor mi marad?
Codban ott van pluszba a zombi mod ami maga egy kulon jatek szinte. A sztori ket kulon extra modba ahol mar serulesi rendszer is van. Plusz az IW ket hetente frissiti a z arust multiban uj fegyverekkel,ruhakkal, uj jatekmodokkal. Ket jatek kozt varok max 1percet. A toltes meg 5mp.
De ha ennel tobbet ad a bf1 visszamegyek komolyan.
10.
10.
KőbányaKispest
Tehát, egy régen kiadott verzió remasterje (dupla bőr), de ez még nem elég. Kiadunk hozzá még fizetős dlc-t.

Gratulálok annak, aki ezeknek tejeli a pénzt mint a katonatiszt.
9.
9.
Gykrizsi
#8: Nem vagyok nagy bf-es, de azért könnyebbnek és tartalmatlanabbnak hívni a coddal szembe elég bátor dolog. Úgy látom megint egy szemellenzős keveredett ide. Másrészt olyant biztos sehol nem találsz, aki a codot unta meg.
8.
8.
shatterhand
Talán a legjobb cod lett a legutóbbi. Külön külön is megéri, de együtt meg pláne. Persze akit a grafika érdekel annak ott a bf1 ehhez képest fele annyi tartalommal, nulla kihívással. De rajta, kellett nektek világháború pazar grafikával. Nemcsoda,hogy topikokba azt olvasni,hogy megunták:))
7.
7.
Gykrizsi
Teljesen hülye aki ezt megveszi. De meg is érdemli mindegyik. Grat a kiadónak. Így tehető pénzé az emberi hülyeség.
3.
3.
Machiavelli
Mondjam, hogy meglepődtem? Nem tehetem, mert akkor hazudnék... Haha.
2.
2.
RangerFox
Ez mindaddig rendben van, amíg azok akik Season Passt vettek az infinity warfare-hoz, megkapják ingyen a remastered játékhoz is a DLC-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...