Dropmix - bemutatkozott a Harmonix új projektje

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Rock Band, a Dance Central és a Amplitude fejlesztője ezúttal a gyűjtögetős kártyajátékokat és a ritmusjátékokat mixeli a Dropmixben. A Hasbróval közösen készítik a mobilokra érkező címet, amihez speciális periféria is kell.

A Harmonix nagy dobásra készül a Dropmix című alkotásával, amely egyszerre ritmus- és kártyajáték. A játék szeptemberben érkezik mobilokra, ám nem elég letöltenünk az alkalmazást, a játékhoz mindenképp egy dedikált periféria szükséges.

A Dropmixben, hasonlóan a DJ Heróhoz, az a lényeg, hogy egy meglévő számba új ritmusokat, vokálokat és más apróságokat mixeljünk. Mindehhez szükségünk van egy Dropmix játéktáblára, valamint a zenei összetevőket tartalmazó kártyákra, amiket a Hasbróval közösen készítenek el. A fejlesztők szerint ez lesz a "zenelejátszás következő lépcsőfoka". Meglátjuk, mennyire lesznek rá vevők a játékosok.

Bizonyára már kitaláltátok, hogy hol van a kutya elásva! A kártyapaklikért ugyanis fizetnünk kell, a teljes Dropmix-rendszer pedig 99,99 dollárba kerül - ebben benne van a játéktábla, 60 kártya és az alkalmazás. Attól függően, hogy hány lapot tartalmaz egy pakli, 4,99-14,99 zöldhasút kell fizetnünk értük.

Amúgy különféle típusú lapok léteznek: vokálok, basszusok, beatek és loopok - ezeket mixelve csinálhatunk új zenéket. Egyszerre öt kártya lehet a táblán, amikkel megbolondíthatjuk a populáris slágereket. Értelemszerűen, minél több lapot gyűjtünk, annál több lehetőségünk lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...