Új platformokat céloz a Resident Evil: Revelations

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Hiába gondoltuk, hogy a Capcom már az összes játékát portolta vagy remasterelte az új konzolokra, a japán cég még mindig elő tud húzni olyan címet, amit érdemesnek lát az újrakiadásra.

A Capcom a Twitteren jelentette be, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra költözik a Resident Evil: Revelations. Túl sok részlettel egyelőre nem szolgálhatunk, a cég későbbre ígéri a bővebb információkat, elöljáróban pedig annyit erősített még meg, hogy ősszel várható az új portok megjelenése.

A Resident Evil: Revelations eredetileg Nintendo 3DS-re jelent meg 2012-ben, egy évvel később pedig PC-n, PS3-on, Xbox 360-on és Wii U-n tiszteletét tette a játék - feljavított grafikával persze. A története a negyedik és az ötödik rész között játszódott, míg a főszerepet Jill Valentine és Chris Redfield kapta. (A folytatás már a jelenlegi generációs gépekre is elérhető volt.)

9.
9.
Nothing
#7: Egy luxushajón téglafalaknál cifrább dolgokat is látni. A kérdéses helyszín (mint amúgy a legtöbb, lásd: könyvtár, kaszinó, múzeum, szoli, stb.) direkt ilyen "szárazföldi" stílusban van kialakítva, ahogy a valóságban is lenne. Ez egyrészt a fényûzés része, másrészt tematikus dizájn éttermeket meg shopokat igencsak illúzióromboló dolog lenne szürke, szegecselt védfalakkal körülvenni.
Szóval ez pont realisztikus. :)
8.
8.
caleb007
#6: Igazság szerint már régóta tervben van a második rész felújítása, legalább is ez alapján a cikk alapján. És ha van eszük, nem is a nulláról kezdték, hanem hasznosították az általuk leállított rajongói remake-et.
https://www.gamestar.hu/hir/resident-evil-2-reborn-hivatalos-remake-invader-games-capcom-torles-166247.html
7.
7.
GAMEROD
Maga a játék nem hiányzik, elég gyenge eresztés lett a Revelations. Tele volt bugokkal - egy helyben szaladó kutyák stb... Maga a környezet is feledhető, főleg hogy a hajó fedélzetén néhol téglafalas helységekbe is lehetett botlani ami aztán realisztikus a javából.
6.
6.
GAMEROD
Már egy éve bejelentették a 2-t, de nem lesz kész egyik napról a másikra mert nulláról kell kezdeni mivel az akkori megvalósítást nem lehet mai szintre újítani. A Resident Evil 7 nem nagyon szólt bele, másik csapat csinálja.
2.
2.
gorgo
Resident evil 2 felújításának annak szerintem mindenki jobban örülne.

1.
1.
devilcsaj
Egy PC-s Devil May Cry HD Collectiont, és akkor már az újabb portokra nem akarnak bejelenteni? PC-snek örülnék, a többi nekem mindegy. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...