Tizenöt éves lett az eredeti Xbox

Európában a mai napon ünnepli tizenötödik születésnapját az Xbox. A 2002-ben piacra dobott konzol 300 fontos árcédulával és a Halo: Combat Evolveddel próbált meg versenyre kelni a PlayStation 2-vel szemben.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#14
#8: Miért ne lenne jó a leharcolt ps4? Moslékkal is lehet tüzet oltani....:) De rég volt, most meg már jön a skorpió, ami 40%-al erősebb lesz a ps pro-nál, de nem lesz rá játék. Meg 1.000 dolcsi lesz és akkora lesz, mint egy íróasztal. :)
#13
Ez a reklám b+ :D
#12
Mai napig az egyik legjobb konzol, figyelemre méltó hogy megtudott kapaszkodni a konzol piacon az akkori nagyágyúk mellett. Ezért maradtak csak 2en az élmezőnyben. A 360 konzolom mai napig hibátlanul működik és használom is, classic sajnos nem volt.
#9
elso konzolom. itt hagytam abba vegleg a PC-s jatekot. a mai napig megvan, alladin 2 chipset van benne es 80GB-os vinyo. nagyon vigyaztam ra, teljesen gyari az allapota, gyonyoru, imadom. :)
#8
#5: Mindenhol ki kell emelni, hogy ps tulaj vagy. Az most kimaradt, hogy hasznalt sima ps4t vettel de neked ez eleg nem kell a pro de akinek az van teged az se zavar...
#7
ShiftyModerátor
#5: Igen, javítom :) Köszi
#5
NorbiiiModerátor
Nintendo és Ps tulajként boldog születésnapot a játékkonzolnak, és sikeres jövőt kívánok az új konzoloknak!

2012 helyett, gondolom a kedves cikkíró 2002-öt szeretett volna írni. :)
#4
Legjobb konzol volt toronymagasan szamomra !
Conker, Kingdom under fire, Serious Sam, Fable, Spartan Total warrior, Burnout 3, RtC Wolfenstein, Time Splitters, Halo, Gyuruk Ura 3, Black, GTA San Andreas, Vice City, Half Life 2.
Felejthetetlen jatek volt az osszes. A legtobbel tobb szaz orat siman jatszottunk.
Koszonom Xbox Classic !
#3
Isten éltesse.
#2
Mai napig mukodik es hasznalatban van!! Epp multkor vettem par jatekot hozza ani eddig kimaradt. Mellesleg erdekes osszehasonlitani akkor mennyi exkluziv cim volt,ellenben a mai kinalattal....
#1
de jó kis gép volt !